Beta Alanine Xplode Powder 420g Nagyobb

Beta Alanine Xplode Powder 420g

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Beta Alanine Xplode Powder 420g

  Beta Alanine Xplode Powder 420g

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 220 hűségpont. A kosárad összesen 220 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 220 Ft.


Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

7 290 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Olimp Beta-Alanine Xplode 420 g4. .. 3. .. 2. .. 1. .. 0 XPLODE!

XPLODE ™ - MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG!

Beta-Alanine Xplode – a robbanásszerű teljesítmény!

Az Olimp Beta-Alanine Xplode egy korszakalkotóan komplex teljesítményfokozó, mely a legújabb generációs hatóanyagokkal extrém módon növeli az izomzat teljesítőképességét! Komplex hatóanyagai fokozzák az izomsejtek aktivitását, sejtszinten javítják a vérellátást és az oxigénfelvételt növelik az izomzat méretét és hatékonyan csökkentik az izomzat savasodását!

A hagyományos pörgető szerekkel ellentétben tartósabb erő- és teljesítménynövekedést akarsz?Az izomzatod növelésével és annak teljesítőképességének kitolásával akarod elérni, nem pedig egy pár órán át ható energizáló készítménnyel? Robbanásszerű gyorsasággal akarsz eredményt, ami tartósan meg is marad? A tömegnövelési fázisban vagy és még hatékonyabban be akarod építeni az izmaidba a bevitt drága tömegnövelőt? Vagy szálkásítasz és a szervezetedben lévő tartalékokat akarod mozgósítani?

Az Olimp Beta-Alanine Xplode ehhez az elmúlt évtizedek két leghatékonyabb összetevőjét kombinálja: a beta-alanine hatóanyagra épülő Beta-Rush Formula az izomzat karnozin szintjének növelésével rendkívüli mértékben kitolja a fáradási küszöböt, csökkenti az izomlázat, rendkívül kemény edzéseket tesz lehetővé! A kreatin-monohidrát pedig azonnal növeli az izomzat teljesítőképességét, illetve a sejttérfogat növelésével gyors ütemben növeli az izomzat méretét és az izomzat valós fejlesztésével tartós eredményt képes elérni! A két összetevő egymás hatását erősíti, hiszen ha a nagyobb és erősebb izomzat teljesítményét kitoljuk, az még nagyobbá és erősebbé képes fejlődni!

Viszont minél nagyobb egy izomtömeg, minél nagyobb teljesítményre képes, annál több szénhidrátot éget el, ami rengeteg savas bomlásterméket hagy maga után. A beta-alanine „kitakarítja” az izomzatból az „égésterméket”, lehetővé teszi, hogy újra és újra keményen megterheld, így még szilárdabb izmokat építhetsz! Ráadásul ha „kitakarítottad a szemetet” az izmaidból, az még jobban képes hasznosítani a bevitt tápanyagot és fehérjéket – ergo a növekedés exponenciálisan fokozódik!

Ezt a hatást fokozza a hozzáadott L-Histidine hatóanyag, ami egyrészt értágító hatásával garantálja, hogy a bevitt szénhidrátok, hatóanyagok és az összes fontos tápanyag oda kerül, ahova tényleg kell – AZ IZMAIDBA! És ne felejtsd – ha növeled az izomzat vérellátását, növekszik az oxigénellátottsága is, és így az izmaid kemencéjében „nagyobb lánggal” égetheted az üzemanyagot! Nem mellesleg teljesítményfokozó és izomfejlődést stimuláló hatása van, így jelentős mértékben hozzájárul a fejlődésedhez!

B6 vitamin tartalma elengedhetetlen a szénhidrátok és aminosavak hasznosulásához, illetve segíti a koncentrációt az edzés közben!

Az Olimp Beta-Alanine Xplode italporos kiszerelésével tökéletesen beállíthatod a testsúlyodhoz ideális és igényeidnek megfelelő mennyiséget, hiszen grammra pontosan tudod adagolni! Ráadásul kiváló oldhatóságának köszönhetően könnyű elfogyasztani, az intenzíven gyümölcsös íze pedig már csak hab a tortán! 


Kiszerelés: 

 • 420 g

Ízek: 

 • Narancs


Javasolt használat:

 • 1 adag naponta testsúlytól függően edzés előtt. 
 • 70 kg alatt - 1 adag 3 g
 • 70-85 kg között - 1 adag 6 g
 • 85 kg fölött - 1 adag 9 g
 • 1 adag (3 g por 5 = mérési egység = 1/8 kaná)l 80 ml ​​vízben feloldva.
 • 6 g oldjuk fel 160 ml vízben
 • 9 g oldjunk fel 240 ml vízben.


XPLODE ™ - MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG!

Xplode™ egy teljesen új innovatív termékekcsalád, ami minden elvárásodat maximálisan kielégíti! A termékek egyedülálló összetételét a legújabb kutatások és a legsikeresebb sportolók sok éves tapasztalatainak eredményeiből nyerték. Minden egyes Xplode™ új készítmény kizárólag a leghatékonyabb és 100 % gyógyászati ​​tiszta biohasznosulású hatóanyagot tartalmaz! 

Xplode™ termékeket a nagyon jó oldhatóság és kiváló, intenzíven gyümölcsös, aromás ízek jellemzik.


Összetevők:


1 adag (3 g) 
1 adag (6 g) 
1 adag (9 g) 
A béta-RUSH edzés formula: 
1520mg3041mg4561 mg
A béta-alanin 
1300 mg2600 mg3900 mg
Kreatin monohidrát 
220 mg440 mg660 mg
   ebből kreatin 
193 mg387 mg580 mg
B6-vitamin 
0,47 mg 
(33% *)
0,94 mg 
(66% *)
1,4 mg 
(100% *)
Intracelluláris sav rendszer: 
300 mg600 mg900 mg
Kálium Ortofoszforsav 
260 mg520 mg780 mg
L-hisztidin-HCI40 mg80 mg120 mg
Extracelluláris savas rendszer: 
350 mg700 mg1050 mg
Nátrium-bikarbonát 
350 mg700 mg1050mg
   ebből Nátrium 
95,8 mg191,6 mg287,4 mg

*% RDA ajánlott napi bevitel