Glutamine Mega Caps 1400 120 Caps 120 kapszula Nagyobb

Glutamine Mega Caps 1400 120 Caps 120 kapszula

 • 5901330023989
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Glutamine Mega Caps 1400 120 Caps 120 kapszula

  Glutamine Mega Caps 1400 120 Caps 120 kapszula

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

6 290 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Olimp L-Glutamine 1400 MEGA CAPS® 120 kapszula


L-Glutamine Mega Caps – A koncentrált izom!

Olimp Glutamine 1400 Mega Caps mega dózisban tartalmaz gyógyszerészeti tisztaságú mikronizált formában tartalmazza az izmaink kb. 60%-át alkotó, egyben leganabolikusabb L-Glutamin aminosavat. Kapszulás kiszerelésének köszönhetően kiválóan adagolható! 

Szerinted érdemes szemétből várat építeni? Ha tényleg komoly erődöt akarsz, azt a legtömörebb téglából csináld, különben semmit sem ér!

Az izmaid bástyáinak is add meg a legjobb építőanyagot és brutális izomkötegekkel fogja meghálálni! Az izmaidat alkotó aminosavak kétharmada pedig az L-Glutamin! Ha tényleg brutál izmokat akarsz, egyszerűen kell - ráadásul sok! Ha tömegelsz, akkor azért, hogy ne dagadt legyél, hanem izmos, ha szálkásítasz, akkor pedig azért, mert terhelésre és diétára ez az első, ami kiég az izomrostokból!

Az Olimp L-Glutamine Mega Caps benga nagy, 1.400mg-os adagot tartalmaz kapszulánként! A kapszulás kiszerelésének köszönhetően tökéletesen adagolható, illetve így veszteség nélkül a legjobb helyre kerül az emésztőrendszeredben! A mikronizált formája pedig annyit jelent, hogy a hihetetlenül apró molekulaméretének köszönhetően a tápcsatornából szinte beszippantja a véráram, ezért a lehető legkisebb veszteséggel kerül az izmaidba!

De a legdurvább, hogy a glutamin nem simán a legjobb építőanyag az izmaidnak, hanem egyben a legszorgosabb kőműves is! Egyrészt képes maximumig fokozni az izom azon képességét, hogy fehérjét halmozzon fel, tehát magyarán ha fehérjét is fogyasztasz, az sokkal nagyobb mértékben épül be és képez masszív, tiszta izomzatot. Másrészt még tovább fokozódik ez a hatás, mivel a glutamin képes fokozni a szervezet saját természetes GH (növekedési hormon) szintjét, ami még nagyobb mértékben stimulálja az izomfejlődést!

Még nagyobb előnye, hogy egy hátrányt is ki tud küszöbölni! Teljesen természetes, hogy edzéskor, vagy szálkásításkor az izomzat a terhelés miatt lepusztul, kemény edzésre szinte „felzabálja” saját magát, hogy energiához jusson! Ilyenkor, ha tényleg olyat akarsz edzeni, hogy a szervezet a terhelésre reagálva fejlődésnek induljon, már vesztettél némi izomtömeget. De a glutamin gátolja azon enzimek működését, amik lebontják az izomfehérjéket, tehát már nyertes pozícióból indul az izomregenerációd! Tehát ha nagy dózisban viszed be a glutamint, akkor tömegeléskor a színtiszta izomzatod fejlődik a zsír helyett, szálkásításkor pedig a zsírod ég le, nem pedig az izomzatod!

Ezt még tovább fokozza az a tulajdonsága, hogy javítja a zsíranyagcserét, ami jól jön szálkásításkor is, illetve tömegeléskor is, mert az elégetett zsírból többletenergia lesz, amit edzésen felhasználhatunk!

További pozitív tulajdonsága, hogy fokozza az izomzat glikogéntárolási képességét, így nagyobb mennyiségű „üzemanyagot” képes raktározni – ez rendkívül fontos teljesítménynövelő az edzésen és jól jön a regenerációnál az izomzat fejlődéséhez szükséges energiaellátás miatt!

glutamin számtalan egyéb sporttal kapcsolatos egészségügyi előnyt biztosít:

 • támogatja az egészséges bélflórát, így javul az emésztés, tehát jobban hasznosulnak a bevitt tápanyagok is!
 • támogatja az immunrendszert, így csökken a betegségek miatt kihagyott edzések lehetősége!
 • csökkenti a fáradtság tüneteit!
 • gyorsítja a zsíranyagcserét, így egyrészt „fogyaszt”, másrészt a feldolgozott zsírból energiát felszabadítva természetesen energizál!


Használata intenzív izommunkát végző személyeknek és sportolóknak javasolt.

Kiszerelés: 

 • 120 kapszula

 

Javasolt használat:

 • napi háromszor 1 kapszula – reggeli előtt, ebéd után és lefekvés előtt.
 • Ne lépje túl a javasolt napi adagot!


Összetevők:1 kapszula3 kapszula100 g
Kalória3,3 kJ / 0,8 kcal9,9 kJ / 2,4 kcal224 kJ / 53,6 kcal
Fehérje0,2 g0,6 g12,8 g
Szénhidrát0 g0 g0,6 g
Zsír0 g0 g0 g
L-glutamin1400 mg4200 mg89,5 g