Költs még 0 Ft -ot az ingyenes kiszállításhoz!
BioTechUSA Sponge Cake Baking mix 600 g
Glutén- és laktózmentes sütőkeverék piskótához hozzáadott rosttal és hidrolizált fehérjével, rizsliszttel, zabpehelyliszttel, eritrittel.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten
Figyelmeztetés: Utolsó darobok!
Elérhetőség napja
Glutén- és laktózmentes sütőkeverék piskótához hozzáadott rosttal és hidrolizált fehérjével, rizsliszttel, zabpehelyliszttel, eritrittel.
2 690 Ft
Glutén- és laktózmentes sütőmix házi készítésű piskótához
A BioTechUSA Sponge Cake Baking Mix egy olyan glutén1- és laktózmentes2 lisztkeverék, amivel könnyedén készíthetsz otthon piskótatésztát. A sütőkeverék alapanyagai a rizsliszt és a zabpehelyliszt, melynek élelmi rost tartalmát tovább növeltük bambuszrost hozzáadásával. Hozzáadott fehérjeként hidrolizált fehérje található benne, a kellemesen édes íz elérése érdekében eritritet használtunk, így nem csak laktóz- és gluténmentes, de hozzáadott cukrot sem tartalmaz3.
1Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
2Laktózmentes: <0,1 g laktóz/100 g
3Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
1,2,3 A fogyasztásra kész termék abban az esetben felel meg az állításoknak (gluténmentes, laktózmentes, élelmirost-forrás, hozzáadott cukrot nem tartalmaz), amennyiben a feltét/töltelék is megfelel.
100 g fogyasztásra kész piskóta tápanyag tartalma*:
*A felhasználási javaslatnak megfelelően elkészítve.
A Sponge Cake Baking Mix az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Felhasználási javaslat: Hozzávalók 1 piskóta elkészítéséhez: 200 g lisztkeverék, 50 ml víz, 3 db M-es tojás, csipet só.
A 3 darab M-es tojást szétválasztjuk, a fehérjét egy csipet só hozzáadása után géppel vag kézzel kemény habbá verjük, a sárgáját 50 ml vízzel jól elkeverjük. A sárgáját kikeverjük a lisztkeverék felével, majd óvatosan hozzáforgatjuk a felvert fehérje felét is, vigyázva, hogy a hab össze ne törjön. Ezután hozzáadjuk a lisztkeverék másik felét is, majd végül beleforgatjuk a megmaradt tojásfehérje habot. Az elkészült tésztát 20 cm-es, sütőpapírral bélelt vagy szilikon tortaformába töltjük és 180°C-ra előmelegített sütőben (légkeveréses sütőnél 150°C-ra) kb. 35-45 perc alatt aranybarnára sütjük.
FIGYELMEZTETÉSEK: A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.
Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tárold. Felbontás után 6 hónapon belül fogyaszd el.
édesítőszer (eritrit), rizsliszt 23%, zabpehelyliszt 23%, hidrolizált fehérje 11%, bambuszrost 6,3%.
Tejet, tojást, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
Tápérték adatok Elkészíthető piskóták száma: 3 | ||||
| 100 g porban | 100 g fogyasztásra kész termékben (A felhasználási javaslat szerint elkészítve.) | RI* (A felhasználási javaslat szerint elkészítve.) | |
Energia | 1287 kJ/306 kcal | 687 kJ/163 kcal | 8% | |
Zsír | 2,0 g | 4,5 g | 6% | |
- amelyből telített zsírsavak | 0,4 g | 1,3 g | 7% | |
Szénhidrát | 68 g | 36 g | 14% | |
- amelyből cukrok | <0,5 g | <0,5 g | <0,1% | |
Rost | 8,8 g | 4,6 g | ** | |
Fehérje | 15 g | 12 g | 24% | |
Só | 0,34 g | 0,31 g | 5% | |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). **RI érték nincs meghatározva. |
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
A fogyasztásra kész termék abban az esetben felel meg az állításoknak (gluténmentes, laktózmentes, élelmirost-forrás, hozzáadott cukrot nem tartalmaz), amennyiben a feltét/töltelék is megfelel.
Megosztás ismerőseiddel: