Költs még 0 Ft -ot az ingyenes kiszállításhoz!
BioTechUSA Protein Gingerbread 300 g (limitált kiadás)
Gluténmentes sütőkeverék hidrolizált kollagénnel, tejsavófehérjével, mandula-, zab- és rizsliszttel, hozzáadott rosttal és édesítőszerekkel.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten
Figyelmeztetés: Utolsó darobok!
Elérhetőség napja
Gluténmentes sütőkeverék hidrolizált kollagénnel, tejsavófehérjével, mandula-, zab- és rizsliszttel, hozzáadott rosttal és édesítőszerekkel.
3 350 Ft
3 350 Ft
A BioTechUSA Protein Gingerbread sütőkeverék amellett, hogy hozzáadott cukrot nem tartalmaz (és az elkészítés során sem igényel extra édesítést), gluténmentes étrendbe is beilleszthető, ugyanis alapja a mandula-, és rizsliszt, illetve gluténmentes zabliszt.
Elkészíteni is nagyon egyszerű: a sütőkeveréken kívül csak egy kis kókuszzsír (vagy vaj) és víz kell hozzá. Összegyúrás, szaggatás és már mehet is a sütőbe!
1Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően (a felhasználási javaslatnak megfelelően elkészítve).
2Hozzáadott cukor nélkül: természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz (a felhasználási javaslatnak megfelelően elkészítve).
100 g fogyasztásra kész BioTechUSA Protein Gingerbread tápanyag tartalma*:
*A felhasználási javaslatnak megfelelően, kókuszzsírral elkészítve.
A Protein Gingerbread az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Hozzáadandó összetevők 1 adaghoz: 15 g kókuszzsír vagy vaj és 20 g víz. Morzsolj össze 15 g kókuszzsírt vagy vajat 1 adag (100 g = 5 púpozott evőkanál) porral, adagolj hozzá több részletben 20 g (3 evőkanál) vizet, és gyúrd addig, amíg a massza le nem válik az edény faláról, és össze nem áll egynemű, rugalmas tésztává, majd hagyd állni hűtőben 30 percig. Melegítsd elő a sütőt légkeveréses vagy alsó-felső sütési programon 190°C-ra. Sodrófa segítségé-vel, 2 sütőpapír között nyújtsd ki kb. 3 mm vastagságúra, és kiszúróformával szaggasd ki. Helyezd sütőpapírral bélelt tepsibe, majd süsd középső sütőrácson, kívánt ropogósságtól függően 4-6 percig. 10 perc pihentetés után fogyaszdel.
FIGYELMEZTETÉSEK: A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Tárold lezárva, száraz, hűvös helyen. Felbontás után fogyaszd el 6 hónapon belül. Elkészítés után fogyaszd el 3 napon belül.
Hidrolizált kollagén 14%, teljes tejpor 12%, mandulaliszt 11%, zabpehely liszt 10%, tejsavófehérje koncentrátum 8%, rizsliszt 7,5%, teljestojáspor 6,5%, édesítőszerek (eritrit, szukralóz), lenmag por, kukoricakeményítő, fűszerkeverék (fahéj, szerecsendió, koriander, gyömbér, édeskömény, szegfűszeg, szegfűbors, ánizs, csillagánizs, bors, kardamom), bambuszrost 3%, emulgeálószer: lecitinek (szója), sütőpor [térfogatnövelő szerek (nátrium-karbonátok, difoszfátok), kukoricakeményítő], fahéj por, aromák, térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok), citromhéj por, sűrítőanyag (xantángumi), étkezési só.
Tejet, tojást, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
Tápérték adatok 1 adag: 100 g sütőkeverék + 15 g kókuszzsír + 20 g víz Adagok száma a termékben: 3 | |||
| 100 g | 100 g | RI** |
Energia | 1663 kJ/397 kcal | 1584 kJ/380 kcal | 19% |
Zsír | 17 g | 23 g | 32% |
- amelyből telített zsírsavak | 5,1 g | 13 g | 65% |
Szénhidrátok | 32 g | 23 g | 9% |
- amelyből cukrok | 8,2 g | 5,9 g | 7% |
Rost | 8,0 g | 5,7 g | *** |
Fehérje | 32 g | 23 g | 45% |
Só | 1,4 g | 0,96 g | 16% |
**Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). ***RI érték nincs meghatározva. |
2Kókuszzsírral elkészítve.
Hozzáadott cukor nélkül. Természetes módon előforduló cukrokattartalmaz (a felhasználási javaslat szerint elkészítve).
Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően (a felhasználásijavaslat szerint elkészítve).
Megosztás ismerőseiddel: