Költs még 0 Ft -ot az ingyenes kiszállításhoz!

BioTechUSA Protein Gingerbread 300 g (limitált kiadás)
Gluténmentes sütőkeverék hidrolizált kollagénnel, tejsavófehérjével, mandula-, zab- és rizsliszttel, hozzáadott rosttal és édesítőszerekkel.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten
Figyelmeztetés: Utolsó darobok!
Elérhetőség napja
Gluténmentes sütőkeverék hidrolizált kollagénnel, tejsavófehérjével, mandula-, zab- és rizsliszttel, hozzáadott rosttal és édesítőszerekkel.
3 350 Ft
3 350 Ft
A BioTechUSA Protein Gingerbread sütőkeverék amellett, hogy hozzáadott cukrot nem tartalmaz (és az elkészítés során sem igényel extra édesítést), gluténmentes étrendbe is beilleszthető, ugyanis alapja a mandula-, és rizsliszt, illetve gluténmentes zabliszt.
Elkészíteni is nagyon egyszerű: a sütőkeveréken kívül csak egy kis kókuszzsír (vagy vaj) és víz kell hozzá. Összegyúrás, szaggatás és már mehet is a sütőbe!
1Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően (a felhasználási javaslatnak megfelelően elkészítve).
2Hozzáadott cukor nélkül: természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz (a felhasználási javaslatnak megfelelően elkészítve).
100 g fogyasztásra kész BioTechUSA Protein Gingerbread tápanyag tartalma*:
*A felhasználási javaslatnak megfelelően, kókuszzsírral elkészítve.
A Protein Gingerbread az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Hozzáadandó összetevők 1 adaghoz: 15 g kókuszzsír vagy vaj és 20 g víz. Morzsolj össze 15 g kókuszzsírt vagy vajat 1 adag (100 g = 5 púpozott evőkanál) porral, adagolj hozzá több részletben 20 g (3 evőkanál) vizet, és gyúrd addig, amíg a massza le nem válik az edény faláról, és össze nem áll egynemű, rugalmas tésztává, majd hagyd állni hűtőben 30 percig. Melegítsd elő a sütőt légkeveréses vagy alsó-felső sütési programon 190°C-ra. Sodrófa segítségé-vel, 2 sütőpapír között nyújtsd ki kb. 3 mm vastagságúra, és kiszúróformával szaggasd ki. Helyezd sütőpapírral bélelt tepsibe, majd süsd középső sütőrácson, kívánt ropogósságtól függően 4-6 percig. 10 perc pihentetés után fogyaszdel.
FIGYELMEZTETÉSEK: A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Tárold lezárva, száraz, hűvös helyen. Felbontás után fogyaszd el 6 hónapon belül. Elkészítés után fogyaszd el 3 napon belül.
Hidrolizált kollagén 14%, teljes tejpor 12%, mandulaliszt 11%, zabpehely liszt 10%, tejsavófehérje koncentrátum 8%, rizsliszt 7,5%, teljestojáspor 6,5%, édesítőszerek (eritrit, szukralóz), lenmag por, kukoricakeményítő, fűszerkeverék (fahéj, szerecsendió, koriander, gyömbér, édeskömény, szegfűszeg, szegfűbors, ánizs, csillagánizs, bors, kardamom), bambuszrost 3%, emulgeálószer: lecitinek (szója), sütőpor [térfogatnövelő szerek (nátrium-karbonátok, difoszfátok), kukoricakeményítő], fahéj por, aromák, térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok), citromhéj por, sűrítőanyag (xantángumi), étkezési só.
Tejet, tojást, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
Tápérték adatok 1 adag: 100 g sütőkeverék + 15 g kókuszzsír + 20 g víz Adagok száma a termékben: 3  | |||
  | 100 g  | 100 g  | RI**  | 
Energia  | 1663 kJ/397 kcal  | 1584 kJ/380 kcal  | 19%  | 
Zsír  | 17 g  | 23 g  | 32%  | 
- amelyből telített zsírsavak  | 5,1 g  | 13 g  | 65%  | 
Szénhidrátok  | 32 g  | 23 g  | 9%  | 
- amelyből cukrok  | 8,2 g  | 5,9 g  | 7%  | 
Rost  | 8,0 g  | 5,7 g  | ***  | 
Fehérje  | 32 g  | 23 g  | 45%  | 
Só  | 1,4 g  | 0,96 g  | 16%  | 
**Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). ***RI érték nincs meghatározva.  | |||
2Kókuszzsírral elkészítve.
Hozzáadott cukor nélkül. Természetes módon előforduló cukrokattartalmaz (a felhasználási javaslat szerint elkészítve).
Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően (a felhasználásijavaslat szerint elkészítve).
Megosztás ismerőseiddel: