BioTechUSA BCAA FLASH ZERO - 700 G Nagyobb

BioTechUSA BCAA ZERO 700g

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    BioTechUSA BCAA ZERO 700g

    BioTechUSA BCAA ZERO 700g

     2:1:1 ARÁNYÚ BCAA POR, ADAGONKÉNT 6 000 MG BCAA-VAL ÉS B6 VITAMINNAL.

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 373 hűségpont. A kosárad összesen 373 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 373 Ft.


Elérhetőség: Készleten

 2:1:1 ARÁNYÚ BCAA POR, ADAGONKÉNT 6 000 MG BCAA-VAL ÉS B6 VITAMINNAL.

12 310 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

SZÉNHIDRÁTMENTES, ÍZESÍTETT,  2:1:1 ARÁNYÚ BCAA POR, ADAGONKÉNT 6 000 MG BCAA-VAL ÉS B6 VITAMINNAL.

0 glutén

0 laktóz

0 szénhidrát

0 zsír

6000 mg 2:1:1 arányú BCAA adagonként

Kondicionálisan esszenciális glutamin aminosavval

B6-vitaminnal

Ízesített por formula

Alacsony nátrium tartalommal

Természetes sztívia édesítővel

Tartósítószer-mentes

Aszpartámmentes

Doppingmentes

IZOMÉPÍTÉS ÉS ENERGETIZÁLÁS

A BioTechUSA ízesített, por állagú BCAA Flash Zero aminosav készítménye 2:1:1 arányban tartalmaz leucin, izoleucin és valin aminosavakat, melyek nagyszerűen erősítik egymás hatását az izomépítés és az energetizálás szempontjából, valamint az izomban meghatározott természetes aránypárral rendelkeznek. A terméket kiegészítettük B6-vitaminnal, amely részt vesz a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében, valamint hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A BCAA Flash Zero édesítéséhez sztíviát is használtunk, mely egy természetes, növényi alapú édesítőszer.

 

AMIKOR AZT MONDJUK, ZÉRÓ, AZ TÉNYLEG AZT JELENTI, ZÉRÓ

A BCAA Flash Zero egy bármilyen edzéstípushoz használható, por állagú aminosav készítmény, melyben az összes felesleges dolgot egyszerűen lenulláztuk: glutén-, laktóz-, aszpartám-, szénhidrát-, tartósítószer- és hozzáadott cukormentes.

1 adagban (9 g):

3000 mg L-leucin

1500 mg L-izoleucin

1500 mg L-valin

1000 mg L-glutamin

2 mg B6-vitamin

Kiknek ajánljuk a BCAA Flash Zero-t?

hölgyeknek és uraknak egyaránt

minden típusú edzéshez

edzés előtti gyors és energiaszegény aminosav ellátásra

izommegtartás céljára hosszabb távú edzések alatt

fogyókúrázóknak

versenyre (fitnesz) készüléskor

cukorbetegeknek

tejcukor-érzékenyeknek

gluténérzékenyeknek

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED AMINOSAVAKRA?

Az aminosavak az emberi testben mindenhol megtalálható alapvető tápanyagaink egyikének, a fehérjéknek az alkotóelemei. Az aminosavak közül vannak olyanok, amelyeket képes előállítani az emberi szervezet  (nem esszenciális aminosavak), míg a másik csoportba tartozó aminosavakat  (esszenciális aminosavak) a táplálékkal kell bevinnünk. A fehérjék szerkezetének kialakításában a sokféle aminosavból mindössze 20 vesz részt.  Az aminosavak elengedhetetlenek a szervezet valamennyi funkciójának működéshez, mint például az emésztés, a májműködés vagy a sebgyógyulás. Az aminosavak karbantartják a bőrt, az ínszalagokat, az izmokat, az inakat, a belső szerveket, a mirigyeket, a hajat és a körmöket. Továbbá szerepet játszanak a hormonok és az ingerületátvivő vegyületek és enzimek termelésében. Mindezeken felül energiaforrásként, szénhidrát-, illetve lipidképző tápanyagként is szerepet játszanak. Az állati eredetű táplálékok az alapvető aminosavak leggazdagabb forrásai, míg a növényi táplálékok gyakran nem tartalmazzák mindegyiket.

AZ ELÁGAZÓ SZÉNLÁNCÚ AMINOSAVAK

A BCAA – azaz az elágazó szénláncú aminosavak – valójában három aminosavból áll: valin, izoleucin és leucin, amelyek mindegyike különösen fontos az izomépítés szempontjából. A valin az izmok energiaforrása, illetve a sejtanyagcserében van nagy szerepe. Az izoleucin a hemoglobintermeléshez szükséges aminosav, illetve részt vesz a regenerálódásban. A leucin a csontok, a bőr és az izmok regenerálódásában játszik szerepet, és önmagában is képes fokozni a fehérje beépülését. A BCAA-t alkotó három aminosav együtt nagyszerűen erősíti egymás hatását az izomépítés és az energetizálás szempontjából, és az izomban meghatározott természetes aránypárral rendelkeznek.

A BCAA Flash Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Keverjünk el egy adagot (2 adagolókanálnyi) 300 ml vízben, fogyasszuk edzés előtt 15 perccel vagy edzés közben.

ÖSSZETEVŐK:

 

Narancs ízű: L-leucin, L-valin, L-izoleucin, L-glutamin, aroma, étkezési sav (citromsav), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), só, piridoxin-hidroklorid (B6 Vitamin), színezékek (tartrazin, Ponceau 4R)***.

 

Zöldalma ízű: L-leucin, L-valin, L-izoleucin, L-glutamin, aroma, étkezési sav (citromsav), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), só, piridoxin-hidroklorid (B6 Vitamin), színezék (tartrazin***).

 

Kékszőlő ízű: L-leucin, L-valin, L-izoleucin, L-glutamin, aroma, étkezési sav (citromsav), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok, aceszulfám-K), só, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), színezékek (Ponceau 4R**, indigotin).  Tejet, tojást, szóját és mustárt tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült.

 

Barackos ice tea ízű: L-leucin, L-valin, L-izoleucin, L-glutamin, étkezési sav (citromsav), aromák, fekete tea, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), só, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin).

 

*** A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Tejet, tojást, szóját és mustárt tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült.

 

MEGJEGYZÉS: Használjon pontos mérleget az adagok kimérésére. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a mérőkanalakkal pontos mennyiséget tudjon kimérni, de ezek csak hozzávetőleges mérések, melyek nem helyettesítik a hitelesített mérőeszközök használatát és eredményeit.

 

FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!

 

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap, hó, év): lásd a fehér mezőben. Szorosan lezárva, 5°C és 25°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után a szilikatasakot ne távolítsa el!