BioTech USA Protein Gusto Pancake 40g Nagyobb

BioTechUSA Protein Gusto Pancake 40g

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    BioTechUSA Protein Gusto Pancake 40g

    BioTechUSA Protein Gusto Pancake 40g

    Palacsinta, amit nem kell sokáig kutyulni, finom, és még hasznos tápanyagokkal is tömve van a klasszikus lisztes verzió helyett? Naná!

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Elérhetőség: Készleten

Palacsinta, amit nem kell sokáig kutyulni, finom, és még hasznos tápanyagokkal is tömve van a klasszikus lisztes verzió helyett? Naná!

490 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

MAGAS FEHÉRJETARTALMÚ PALACSINTAPOR HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL.

Egy ízekkel teli diétát keresel? A Protein Gusto egy funkcionális élelmiszerekből álló termékcsalád magas fehérjetartalommal és hozzáadott cukor nélkül. Ezek a könnyedén elkészíthető ételek nemcsak ízletesek és táplálóak, de tökéletesen beilleszthetőek a diétába.
A palacsinta mindannyiunk nagy kedvence, különféle változatai szinte minden országban megtalálhatóak. A kérdés csak az, hogy lehet ezt a kultikus ételt beilleszteni egy egészséges diétába? A Protein Gusto palacsintaporral az élet továbbra is édes lehet! Magas fehérjetartalma segít megtartani az izomzatot a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Zene füleinknek, hogy egy adag csupán nagyjából 150 kalóriát tartalmaz. Gluténérzékenységgel küzdők is bátran fogyaszthatják, ugyanis gluténmentes, és nincs benne hozzáadott cukor sem. Könnyen és gyorsan elkészíthető, lehet kisebb, nagyobb, vékonyabb, vastagabb …készen állsz a nagy palacsintaevésre?
Na, ezt süsd ki és maradj formában a Protein Gusto palacsintaporral!
Magas fehérjetartalom
Alacsony zsír- és szénhidráttartalom
Hozzáadott cukor nélkül
Alacsony nátriumtartalom
Gyorsan és könnyen elkészíthető
Gluténmentes
Kiknek ajánljuk a Protein Gusto Pancake-et?
azoknak, akik szeretik a finom, egyszerűen és gyorsan elkészíthető modern ételeket
azoknak, akik nem szeretnének lemondani a finom ízekről a fogyókúra alatt sem
a reformkonyha szerelmeseinek, hiszen a magas fehérjetartalmú palacsintapor számtalan receptvariáció alapja lehet.
A Protein Gusto Pancake az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Kiszerelés: 480 g (12 adag),
1 adagban (40 g):
21 g fehérje komplex
11 g szénhidrát
2,4 g zsír
170 mg só
Íz: vanília
Felhasználási javaslat: Keverjen el 40 g (3 púpozott evőkanál) port 50 ml vízben és a keveréket 1 percig pihentessük. Ebből a mennyiségből 2-3 kisebb vagy 1 nagy méretű palacsinta készíthető. Serpenyőben, közepes hőmérsékleten, kis mennyiségű olajon, a tészta mindkét oldalát aranybarnára sütjük (ez nagyjából 1-1 percet jelent). 0