Dymatize Elite Whey 2100g Nagyobb

Dymatize Elite Whey 2100g

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Dymatize Elite Whey 2100g

    Dymatize Elite Whey 2100g

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

16 990 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Lehetővé teszi a zsír nélküli izomépítést, amit egyébként a magas szénhidrát tartalmú étrend eredményez. Az Elite segítségével hatékonyan építheted izomzatodat vagy szabadulhatsz meg felesleges zsírkészletedtől. Ez a készítmény a legjobb minőségű fehérje felhasználásával készült, tehát a tökéletes választás, ha étrendedet fehérjével szeretnéd kiegészíteni. Az Elite Whey Protein egy minőségi ioncserélt tejsavó-fehérje koncentrátum tejsavó peptiddel gazdagítva. Az Eliteben nincs felesleges cukor, sem fruktóz, só vagy szénhidrát. Minden adagját laboratóriumi eljárással készítik, enzimekkel bővítik az emésztés könnyítése érdekében. A Dymatize Elite Whey Protein, magas mennyiségben tartalmaz antikatabolikus láncú aminosavakat. Ezek az aminosavak az izmok kiváló tápanyagforrásai, amelyek intenzív edzés során kimerültek. Ugyanezek az aminosav láncok segítik a sejtek megújulását és a növekedést. A megerőltető testmozgás után az izmok gyorsan beépítik őket, és fontos részei a hatékony diétának is. 
Fantasztikus íz kompromisszumok nélkül!Mivel az Elite kiváló ízű, azt gondolnád, hogy cukrot vagy mesterséges édesítőszereket, esetleg nátriumot tartalmaz. Egyiket sem! Az Elite Whey csak 1 gramm cukrot tartalmaz adagonként, aszpartamot nem. Emellett az Elite Whey könnyen és gyorsan feloldódik, egy pohár vagy shaker segítségével könnyen elkészíthető, bárhol és bármikor. Csak adj hozzá vizet, tejet vagy gyümölcslevet és az italod kész

Összetétel36 gr100 gr
Kilocalories133370
Kilojoule5581550
Total Fat2,9 g8,06 g
-Saturated Fat1,8 g5 g
Salt0,18 g0,5 g
Total Carbohydrate1,4 g3,9 g
-Sugars1,2 g3,3 g
Protein25 gr69,44 g


Összetevők: 
Tejsavó koncentrátum (tej) (93 %), sűrítő, emulgátor (szója  lecitin) (polidextróz), só, hidrolizált tejsavó koncentrátum (tej) (0,5%), tejsavó-izolátum (tej) (0,5%), íz, sűrítőanyagok (karmellóz, xantángumi, karragenán), ízfokozók (szacharóz, aceszulfám K, steviol-glikozidok).

Különleges táplálkozási célú élelmiszer sportolók számára. A termék nem a változatos étrend helyettesítésére szolgál. Száraz helyen, legfeljebb 25 ° C-on tárolandó. Óvja a fagytól és a közvetlen napfénytől. Nem gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára készült. Tartsa távol a gyermekektől. A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen használat vagy tárolás által okozott károkért. A kép csupán illusztráció.

Allergének: laktózt, tejfehérjét, szóját, glutént tartalmaz.