MOST MUSCLEMEDS TÖLCSÉRREL IS CSAK 13.990 Ft! Nagyobb

Carnivor 2038g 4LBS

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Carnivor 2038g 4LBS

  Carnivor 2038g 4LBS

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 1014 hűségpont. A kosárad összesen 1014 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 1 014 Ft.


Elérhetőség: Készleten

Figyelmeztetés: Utolsó darobok!

33 490 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

MUSCLEMEDS CARNIVOR 2038G

ARNIVOR a marhahús nyers ereje!

A marhahús fogyasztásának egyik előnye természetesen a magas kreatin tartalom. A marhahús az egyik legjobb természetes kreatin forrás. Tágítsuk ki még jobban a kreatin anabolikus aktiváló és sejttérfogat növelő hatását, a Carnivor minden egyes adagja 20-szor több kreatint tartalmaz, mint a marhaszelet, hogy átitassa az izmaidat a robbanékony erő és növekedés kiváltása érdekében.

AMIT ÉRDEMES TUDNI:

 • 350%-kal koncentráltabb, mint a marhahús!
 • Egy forradalmian új tisztítási, hidrolizációs és izolációs technológia segítségével a CARNIVOR a marhahús nyers erejét adja, méghozzá 350%-kal koncentráltabb és anabolikusabb formában, mint egy bélszínsteak! Miközben nem tartalmaz zsiradékot és koleszterint!
 • ARNT - Aminosav újrafelhasználás és minimális ammóniaszint (Anabolikus Nitrogén Visszatartás Technológia)

Az ANRT a legnagyobb áttörés a fehérje kiegészítés világában. Az elégséges fehérjebevitel kritikus tényező az izomnövekedésben mégis a túlzott fogyasztás paradox módon csökkentheti a teljesítményt és a fejlődés ütemét, ha a fehérjeemésztés melléktermékeit szervezetünk nem képes újrafelhasználni vagy semlegesíteni.

Egy új, fejlett kivonási, tisztítási, hidrolizáló és izoláló technológia használatával a Carnivor biológiailag megtervezett marhahús protein izolátum a marhahús izomépítő erejét adja magasabb aminosav szintekkel, mint az összes többi proteinforrás, amit a táplálékkiegészítő ipar használ. Ezek a tejsavó, szója, tej és tojás. Emellett a Carnivor marhahús protein izolátum 350%-kal nagyobb koncentrációban tartalmaz izomépítő aminosavakat, mint a legjobb bélszínszelet. Nincs benne sem zsír, sem koleszterin.

Carnivor az egyetlen protein, ami ezzel a technológiával rendelkezik, amely képes az aminosavak újrahasznosítására az anabolikus izomépítő folyamatokban a megnövelt nitrogén megtartás és a jobb növekedés és teljesítmény érdekében.Az ANRT egy forradalmi technológiai mely fokozza az aminosavak izomépítő folyamatokra történő felhasználását, a melléktermékek újrahasznosítását és az olyan toxikus anyagok felhalmozódását, mint az ammónia. Az ANRT egy jelentős izomépítő áttörés a protein kiegészítők területén. Miközben a protein kritikus fontosságú az izomnövekedésben, paradox módon, a megnövelt proteint fogyasztás csökkentheti a teljesítményt és az izomnövekedést, amennyiben a nitrogéntartalmú salakanyagok, mint az ammónia nem kerülnek újrahasznosításra az anabolikus szövetépítő folyamatokban, vagy nem kerülnek semlegesítésre. Az ANRT speciálisan arra lett tervezve, hogy lehetővé tegye az aminosavak újrahasznosítását az izomépítő folyamatokban, és megakadályozza a legyengítő hatású toxikus anyagok, mint az ammónia felhalmozódását.

Carnivor ANRT rendszere GKG (Glutamin-alfa-ketoglutarát), OKG (Ornitine-alfa-ketoglutarát), AKG (alfa-ketoglutarát) and KIC (alfa-ketoizokaproát) speciális arányú mátrixa.

Hogy tovább fokozzuk a Carnivor anabolikus hatását elágazó szénláncú aminosavakkal (BCAA) erősítettük meg! A marhahús természetes BCAA tartalmát kiegészítő plusz elágazó szánláncú aminosavak tovább javítják a nitrogén-egyensúlyt, fokozzák a fehérjeszintézis ütemét, csökkentik az izomlebomlást, javítják a teljesítményt és kitolják a kifáradást!Kai Greene tesztalanyként szorosan együttműködik a MuscleMeds kutatóival. Néhány kísérleti formula kifejlesztésén még az előtt, hogy azok elérhetőek lennének a nyilvánosság számára. A legújabb sikeres kísérlet forradalmasítani fogja az összes közül a legfontosabb testépítő tápanyagot a proteint. Amikor megvizsgálták Kai protein-bevitelét, a MuscleMeds kutatói azt találták, hogy amikor marhahúst evett Kai-nak sokkal nagyobb volt az izomnövekedése, mint mikor tejsavó, vagy kazein kiegészítőket szedett. A felkészülések során előfordult olyan, hogy Kai 3-4,5 kilogramm közötti marhahús mennyiséget fogyasztott naponta és ezzel elképesztő fejlődést ért el, de a marhahús evése ekkora mennyiségben gyomor és has problémákat okozott, valamint jobban megemelte Kai zsírbevitelét és koleszterin szintjét, mint amennyire a MuscleMeds kutatói szerették volna.

 

MuscleMeds Carnivor a világ első marhahús protein izolátuma, amely 350%-al nagyobb koncentrációjú, mint a marhasült és nagyobb koncentrációjú a tejsavónál.

Kiszerelés:

 • 1820 g

Javasolt használat:

 • Rázzuk össze shakerben 1 adag (33g) terméket 300 ml vízzel.

 • Fogyasszuk közvetlenül edzés után vagy pihenőnapokon bármely napszakban.

 • KialakításTöbb adagos
  1 adag (33 g) (%-os napi érték)
  Kalória116
  -zsírból származó kalória0 g
  Összes zsír0 g
  -transzzsír0 g
  Koleszterin0 mg
  Összes szénhidrát6 g (3%)
  -Rost0 g
  -Cukor0 g
  Fehérje23 g
  Nátrium44 mg (2%)
  Kálium6 mg (<1%)
  A-vitamin80 IU (2%)
  C-vitamin25 mg (41%)
  Tiamin0,1 mg (6%)
  Riboflavin0,2 mg (11%)
  Niacin8,2 mg (41%)
  B6-vitamin6,5 mg (325%)
  B12-vitamin100 μg (1666%)
  Kalcium23 mg (2%)
  Foszfor20 mg (2%)
  Magnézium2 mg (<1%)
  Nátrium44 mg (2%)