Költs még 0 Ft -ot az ingyenes kiszállításhoz!
FORPRO SALMON IN OWN SAUCE - 170G
A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti.
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten
Figyelmeztetés: Utolsó darobok!
Elérhetőség napja
A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti.
1 120 Ft
A FORPRO CARB CONTROL bemutatja a magas fehérjetartalmú, saját levében főtt lazac filé termékét, szénhidrát mentesen.
Tudta, hogy a lazac volt az első hidegvízi vadon fogott hal, amelyet az American Heart Association jóváhagyott? Hosszú láncú Omega 3 zsírsavakban gazdag, egészséges és legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik.
Forpro SALMON in own sauce, lazac termék nagyon kedvelt mélyvörös színének, szilárd textúrájának és gazdag ízének köszönhetően. A lazacot kifogáskor frissen készítik el, így biztosítva neki kiváló ízt és textúrát. Gyengéd, lédús és sűrű, de nem száraz kialakítás.
A lazac kétségtelenül a legtáplálóbb és legfinomabb hal ételek közé tartozik, számos betegség rizikóját csökkentheti. Kiváló fehérje, vitamin és ásványi anyag forrás.
A lacaz:
Ízletes, sokoldalúan elkészíthető, próbálja ki lazactortaként, hamburgerekbe, tacokba, szendvicskrémekbe, tésztákhoz, levesekbe és salátákba.
Jellemzők:
Összetétel: Lazac (Salmo salar) 70%, víz, só, fűszerek.
Felhasználás: Edzés után, vagy bármelyik étkezés teljes kiváltására. Tárolási hőmérséklet 0°C - 25°C,
Kiszerelés: 170 g
100 g | RI%* | |
---|---|---|
Energia érték | 767 kJ (162 kcal) | 8% |
Zsír ebből telített zsírsav ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak ebből többszörösen telítetlen zsírsavak | 10 g 2,8 g 1,4 g 1,7 g | 14% 14% -% -% |
Szénhidrát ebből cukor | 0 g 0 g | -% -% |
Fehérje | 18 g | 36% |
Só | 1,2 g | 20% |
*% RI - referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára |
Megosztás ismerőseiddel: