Collango Collagen Powder - 330 G Nagyobb

Collango Collagen Powder - 330 G

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Collango Collagen Powder - 330 G

    Collango Collagen Powder - 330 G

    Javítja az általános ízületi mobilitást, a csontok szerkezetét és a bőr természetes szépségét. Kitünő aminosav forrás, hiszen a Peptan® 18 aminosavat tartalmaz.

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

Javítja az általános ízületi mobilitást, a csontok szerkezetét és a bőr természetes szépségét. Kitünő aminosav forrás, hiszen a Peptan® 18 aminosavat tartalmaz.

7 190 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

A Collango kollagén a Peptan® 1-es típusú marha kollagén peptidből készül. A Peptan® kollagén egy nagy tisztaságú természetes, bioaktív termék, amelynek fehérjetartalma több mint 90% (száraz tömegre számítva), ebben a formában az emberi szervezet számára könnyen emészthető és hasznosítható, amit tudományos elemzés is bizonyít (Asghar Henrickson és Rousselot, 2007).

A világ népessége öregszik és ennek a folyamatnak megvannak a maga hátrányai. A főbb egészségügyi problémák a csontritkulás és a sarcopenia, valamint a csontízületi gyulladás.
Egyre több tudományos bizonyíték van rá, hogy a kollagén peptidek elősegítik a csontok és az izmok egészségét. A Rousselot cég egyetemi partnereivel folytat kutatásokat ezeken a területeken. Nagy hangsúlyt fektetnek a tudományos tanulmányokra és placebo-kontrollos vizsgálatokra a Peptan® kollagén hatékonyságának bizonyítására.


Kollagén peptidek az ízületek egészségéért

Az osteoarthritis (csontritkulás) egy betegség, mely elváltozásokat okoz az ízületi porcokban. Az Egészségügyi Világszervezet szerint 50 éves kor felett a férfiak 10%-a és a nők 18%-a szenved ízületi problémákban. Kiterjedt kutatások bizonyítják, hogy jótékony hatással bírnak a kollagén peptidek az ízületi egészségre és csökkenti a vele járó fájdalmakat. Ezt klinikai vizsgálatok igazolták (Jiang et al. 2014).

A kollagén peptidek a csontok egészségéért

A kor előrehaladtával gyakran együtt jár a csonttömeg- vesztés. A korai diagnózis és kezelés kimutathatóan csökkentik a törések arányát és javítják az életminőséget.

Kimutatták, hogy a kollagén peptidek stimulálják a csontsejtek kollagén termelését, amely egy magasabb szintű csontszövet képződéséhez vezet. Tudományosan is bizonyított, hogy a Peptan® ezek mellett támogatja a csonttömeg sűrűség és szilárdság növelését. (In vivo vizsgálat Guillerminet et al. 2010, 2012 )

A kollagén peptidek az izmok egészségéért

A fehérje fontos az izomtömegnek, korosodással azonban az izom veszít tömegéből és feszességéből. A megfelelő fehérjebevitel kritikus a sarcopenia hatásának semelegesítésében és segítheti az izmok regenerálódását, valamint megakadályozhatja az izomveszteséget. 
A kollagén peptid egy bioaktív fehérje, amely könnyen emészthető és jól hasznosul a szervezetben. (Idősebbek is könnyen emésztik).

Fokozódó szépség a kollagén peptideknek köszönhetően

Ami belsőleg jó, az tükröződik a külsőben is. Ezt nem csak az egészséges bőr iránt vágyó nők tartják így. A bőr a mindennapi egészség elsődleges mutatója, valamint magán hordozza az öregedés jegyeit is. Ahogy a lakosság öregszik, úgy növekszik az érdeklődés az egészséges bőr iránt. Az úgynevezett " Nutricosmetics" termékek száma rohamosan növekszik, amelyekben több van egy felületes hatásnál. Ezen kívül a hagyományos, lokális alkalmazású termékekkel szemben a „belsőleg használt szépség” trendje egyre népszerűbb.

Egyedülálló bioaktív fehérje

A Peptan kollagén peptid a specifikus aminosav-összetételének köszönhetően teljesen eltér a többi fehérjéktől. Bioaktív összetevőinek köszönhetően különleges táplálkozási és egészségügyi előnyöketet biztosít.

Könnyen emészthető, gyors felszívódású. Mivel jóllalkottság érzést nyújt, a Peptan kiváló fehérjeforrás az étvágy mérséklésére.

Tökéletesen alkalmas sporttápláléknak. A bioaktív peptidek támogatják:

  • az izomzat épülését és annak helyreállítását
  • az egészséges ízületek, izmok, csontrendszer fenntartását
  • a sérülések kockázatának csökkenését az intenzív mozgás során
  • a fizikai aktivitás közben a teljesítmény javulását.

Adagolás:

11 g port oldjunk fel ízlés szerint kb. 2 dl hideg folyadékban vagy joghurtban. 3 hónapos folyamatos fogyasztás után fenntartó adagja heti egyszer 11 g.

Összetétel:

Eper íz esetén: Peptan kollagén, aszkorbinsav, természet azonos eper aroma, édesítő: steviol glikozidok, cink citrát, színezék: azorubin*

Citrom íz esetén: Peptan kollagén, aszkorbinsav, citomsav, természet azonos citrom aroma, édesítő: steviol glikozidok, cink citrát, színezék: tartazin*

Semleges ízű: Peptan kollagén, aszkorbinsav, cink citrát.


*: A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat!
1 adag tartalmaz: 10g Peptan kollagén, 500mg C-vitamin, 15mg cink

Aminosav profil

(Aminosavak 100g fehérjében)

Alanin8100mg
 Arginin8400mg
Aszparaginsav       6600mg
Glutaminsav        12400mg
Glicin                   20600mg
Hisztidin               800mg
Hidroxilizin           1200mg
Hidroxiprolin         11400mg
Izoleucin               1500mg
Leucin                  2900mg
Lizin                     3400mg
Metionin               600mg
Fenil-alanin2100mg
Prolin                   11500mg
Szerin                   3400mg
Treonin                1900mg
Tirozin                           500mg
Valin                    2400mg