Scitec Nutrition NEM Forte (36 kap.) Nagyobb

Scitec Nutrition NEM Forte (36 kap.)

  • 5999100005945
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition NEM Forte (36 kap.)

    Scitec Nutrition NEM Forte (36 kap.)

    NEM® természetes tojáshéj membrán extrákkal!

    Hozzájárul a normál kötőszövetekhez, porcokhoz és csontokhoz!

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

NEM® természetes tojáshéj membrán extrákkal!

Hozzájárul a normál kötőszövetekhez, porcokhoz és csontokhoz!

4 990 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Az ízületek fájdalomcsillapítója!

Senki sem szereti, ha az ízületi fájdalmak bekorlátozzák a mozgását.
Viszont ha ez megtörténik, akkor mindenki szeretné, ha a lehető leghamarabb megszűnnének a fájdalmai.
Ugyanis senki szem szereti, ha a mindennapjait olyan fájdalmak keserítik meg, melyek egyébként elkerülhetőek lennének.

"Teniszkönyököt "szedtem össze" idén tavasszal. Hiába használtam korábban és azóta is többféle ízületvédőt, és pihentettem, amennyire csak lehetett, esélyem sem volt visszamenni az edzőterembe. Annyira nem volt terhelhető a karom - több hónap után sem - , hogy még egy kulcscsomót is nehezemre esett vele felemelni. Mivel sokszor írtak itt aBuilderen is jókat a WOD Crusherrel kapcsolatban, ezért úgy döntöttem kipróbálom. 1-2 hét után már simán tudtam menni edzeni! Számomra a legjobb ízületvédő! Már csak ezt használom."

Az ízületeknek ugyanolyan szükségük van tápanyagokra, mint testünk többi szövetének. Ahogyan az izmok fő tápanyagai az aminosavak, úgy az ízületek számára is vannak olyan anyagok, melyek szükségesek ahhoz, hogy egészségi állapotuk és működésük kifogástalan legyen. Ha nem látod őket el ezekkel a tápanyagokkal, akkor idővel borítékolhatóak lesznek az ízületi fájdalmak.

Sajnos az ízületek anyagcseréje igen lassú, sokkal lassabb mint a többi szövetünké. Így ha elkezded őket táplálni, ennek hatását hetek, vagy hónapok múltán érzed majd igazán. A NEM Forte esetében azonban nem ez a helyzet. Felhasználói visszajelzések, valamint a saját, szerkesztőségi tapasztalataink azt támasztják alá, hogy a NEM Forte már 7-10 napon belül is érezhető változást okoz pozitív irányba. Emberek újra tudnak guggolni, és általában véve is a legváltozatosabb ízületi fájdalmakat szüntette meg relatíve rövid idő alatt. A tapasztalat ezt mutatja!

A NEM Forte szedése

Ahogyan a napi táplálkozásodat sem kúraszerűen, hanem folyamatosan intézed, úgy az ízületeidnek is folyamatos tápanyag utánpótlásra van szüksége. Épp ezért ne ciklizáld az ízületek táplálását sem. Az alapvetően fontos tápanyagokra nekik is folyamatosan szükségük van. Akárcsak az izmaidnak - mi különbség lenne közöttük ilyen téren? Azonban a NEM Forte alkalmazása akkor indokolt leginkább, amikor már kialakult ízületi fájdalmakkal küzdesz. Tehát hagyományos ízületvédőt mindig használj, aztán ha probléma adódik, bevetheted a NEM Forte-t!

A NEM Forte napi adagja egyetlen kapszula. Ezt bármikor a nap folyamán szedheted, étkezéssel együtt. Ha már kialakult ízületi problémával küzdesz, és tökéletes kombinációt szeretnél, akkor szedd együtt a Heavy Duty-val, valamint a Collagen Liquid-del - kiváló triót alkotnak együtt! Egészítsd még ki a hármast egy kis C-vitaminnal és halolajjal, és elmondhatod, hogy mindent megtettél az ízületeid épsége érdekében!

A gyártó hivatalos leírása

NEM® természetes tojáshéj membrán extrákkal!

Hozzájárul a normál kötőszövetekhez, porcokhoz és csontokhoz!

A SCITEC NUTRITION® WORK OUT AND DIET (WOD) CRUSHER formulák segítenek abban a célkitűzésedben, hogy a maximumot préseld ki edzéseidből és táplálkozásodból a jobb teljesítmény és fizikum érdekében!

A tojáshéj membrán egy természetes forrása a glükozamin, kondroitin és hialuronsav kombinációnak. A tojáshéj membrán lemezes szerkezetét vékony fehérje-rétegek alkotják, amelyek hálóként kapcsolódnak egymáshoz. A fehérjerostok, többek között, viszonylag magas kéntartalmú keratinból és kollagénből állnak, és egy mukopoliszacharid anyag (hialuronsav, kondroitin szulfát és glükozamin tartalommal) veszi körül azokat. A NEM® Forte a hozzáadott extra hatóanyagokkal segíti a kötőszövetek, porcok és csontok normál működését!

A C-vitamin segít a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, és hozzájárul a normál kollagén-képződéshez, és ezen keresztül a porcok, a csontok, az erek, a fogíny, a fogak és bőr normál állapotának fenntartásához.* Ezen kívül, hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás mérsékléséhez.*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

Naponta egy NEM® Forte kapszula bevétele ajánlott.



Összetétel



SCITEC ESSENTIALS ATHLETIC LINE NEM FORTE
Összetétel:

Egy adag mérete: 1 capsule
Adagok Száma: 36

 Adagonként tartalmazDV %

C-vitamin60 mg
Manganese0,5 mg
NEM® Natural Eggshell Membrane500 mg

INGREDIENTS
NEM® (Natural Eggshell Membrane), Capsule Shell (Gelatin; Color: Titanium Dioxide), Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate), Ascorbic Acid, Manganese Sulfate Monohydrate.

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!