BioTechUSA Eggshell Membrane 60 caps. Nagyobb

BioTechUSA Eggshell Membrane 60 caps.

 • 5999076239382
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  BioTechUSA Eggshell Membrane 60 caps.

  BioTechUSA Eggshell Membrane 60 caps.

  Tojáshéj membrán por tartalmú kapszula C-vitaminnal. Az ízületek és kötőszövetek számára magas arányban beépíthető természetes forrása a kollagén, glükozamin, kondroitin és hialuronsav kombinációnak.

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Figyelmeztetés: Utolsó darobok!

Tojáshéj membrán por tartalmú kapszula C-vitaminnal. Az ízületek és kötőszövetek számára magas arányban beépíthető természetes forrása a kollagén, glükozamin, kondroitin és hialuronsav kombinációnak.

8 950 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

 • Speciális összetételű megakapszula
 • Tojáshéj membrán por alapú formula
 • Kollagén képződést támogató C-vitaminnal, a normál porcképzésért*
 • Laktóz- és gluténmentes

A TOJÁSHÉJ MEMBRÁN PORÍTVA

A tojáshéjmembrán porban található összetevők közül kiemelhetjük a fehérjéket, - többek között a natív kollagént - valamint a glükózamint is.

Ahhoz, hogy fenntartsuk testünkben a csontok, porcok, inak és izmok normál állapotát megfelelő tápanyagokra van szükségünk, így a hétköznapok rohanásában is törekednünk kell a kiegyensúlyozott étkezésre.

Termékeink megalkotásakor a jellemző hatóanyagok mellett a speciális, újhullámos összetevőket is keressük! A tojáshéj membrán por tipikusan ilyen összetevő, de a termékünk C-vitamint is tartalmaz, *amely hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.

A kiemelkedő minőségű kollagén mellett a tojáshéj membrán egy természetes forrása a glükozamin, kondroitin és hialuronsav kombinációnak. A tojáshéj membrán lemezes szerkezetét vékony fehérje-rétegek alkotják, amelyek hálóként kapcsolódnak egymáshoz. A fehérjerostok, többek között, viszonylag magas kéntartalmú keratinból és kollagénből állnak, és egy mukopoliszacharid anyag (hialuronsav, kondroitin szulfát és glükozamin tartalommal) veszi körül azokat. A Eggshell Membane a hozzáadott extra C-vitaminnal segíti a hasznosulást így a kötőszövetek, porcok és csontok normál működését!

A C-vitamin segít a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, és hozzájárul a normál kollagén-képződéshez, és ezen keresztül a porcok, a csontok, az erek, a fogíny, a fogak és bőr normál állapotának fenntartásához.* Ezen kívül, hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás mérsékléséhez.*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

1 napi adagban (1 megakapszula):

 • 550 mg tojáshéj membrán por
 • 40 mg C-vitamin
 • Aktív életet élő hölgyeknek és uraknak
 • Változatos étrend mellé is
 • Azoknak, akik gazdaságos, kapszulás terméket keresnek

Az Eggshell membrane kapszula az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Fogyassz 1 kapszulát naponta 1 pohár vízzel! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold!

Napi adag: 1 kapszula

Adagok száma: 60

1 kapszulában

NRV**

(1 kapszulában)

Eggshell membrane por

550 mg

***

C Vitamin

40 mg

50%

** Tápanyag referenciaérték felnőttek számára. *** NRV-t nem hoztak létre.