Scitec Nutrition Creatine Caps (250 kap.) Nagyobb

Scitec Nutrition Crea Caps (250 kap.)

  • 728633107209
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition Crea Caps (250 kap.)

    Scitec Nutrition Crea Caps (250 kap.)

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

7 990 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Crea Caps

A kreatin egy olyan magas nitrogéntartalmú szerves sav, amit szervezetünk is előállít három aminosav, az L-arginin, az L-glicin és az S-adenozil-metionin segítségével. A Crea Caps a kreatint, kreatin-monohidrát formában tartalmazza.

Adagolás

Edzésnapokon vegyen be 1x5 kapszulát egy pohár vízzel edzés előtt. Pihenőnapokon vegyen be 1x5 kapszulát reggel egy pohár vízzel étkezés előtt. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Figyelmeztetés

A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Nem alkalmazható 18 éves kor alatt, illetve ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén. A termék fogyasztása várandós- és szoptató anyáknak nem ajánlott!

ÖSSZETÉTEL

Scitec Nutrition Crea Caps

Napi adag: 5 kapszula
Adagok száma a termékben: 24 (120 kap.)/50 (250 kap.)


Hatóanyagok5 kapszula

Kreatin-monohidrát3250 mg
- amelyből kreatin2860 mg

3NRV%: Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén.
**NRV érték nincs meghatározva.

Összetevők: mikronizált kreatin-monohidrát 84%, kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyagok (ammónium-hidroklorid, kálium-hidroklorid)], csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói). Tejet, tojást, glutént, szóját, földimogyorót, zellert, rákféléket, halat, puhatestűeket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.