Scitec Nutrition Mega HMB (90 kap.) Nagyobb

Scitec Nutrition Mega HMB (90 kap.)

  • 5999100002456
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition Mega HMB (90 kap.)

    Scitec Nutrition Mega HMB (90 kap.)

    900 mg béta-hidroxi béta-metilbutirát kapszulánként

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Figyelmeztetés: Utolsó darobok!

900 mg béta-hidroxi béta-metilbutirát kapszulánként

6 990 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Termékleírás

Mega HMB

900 mg béta-hidroxi béta-metilbutirát kapszulánként

A MEGA HMB majdnem kétszer annyi hatóanyagot tartalmaz, mint a HMB kapszulák. A HMB (béta-hidroxi béta-metilbutirát) az esszenciális és egyben elágazó láncú (BCAA) aminosav, a leucin metabolitja és az emberi testben is képződik, naponta körülbelül 0.2-0.4 gramm. A kutatásokban általában napi 3 grammos adagokkal dolgoznak. A leucin maga is egyre népszerűbb hatóanyag mint egy nagyszerű aminosav a testépítők számára!

A HMB előnyei a következők: nem okoz zsír- vagy vízfelhalmozást, nem stimuláns és nincs hormonális hatása. Ez a termék sportolók számára lett kifejlesztve, és egyaránt alkalmazható szezonon kívül és versenyfelkészülés folyamán is. A HMB alkalmas hosszú távú folyamatos használatra.

Használati utasítás

Naponta 3x1 Mega HMB kapszula bevétele ajánlott étkezés közben.



Összetétel



SCITEC NUTRITION MEGA HMB
Összetétel:

Egy adag mérete: 3 kapszula
Adagok Száma: 30

 Adagonként tartalmazDV %

ß-Hydroxy ß-Methylbutyrate
(as Calcium ß-Hydroxy ß-Methylbutyrate)
2700 mg*

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!