Scitec Nutrition Taurine 90 caps. Nagyobb

Scitec Nutrition Taurine 90 caps.

  • 728633103430
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition Taurine 90 caps.

    Scitec Nutrition Taurine 90 caps.

    Feltételesen esszenciális aminosav

    • 3000 MG ADAGONKÉNT

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Feltételesen esszenciális aminosav

  • 3000 MG ADAGONKÉNT

4 690 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Taurine

Feltételesen esszenciális aminosav

  • 3000 MG ADAGONKÉNT

A taurin természetes módon előfordul állati eredetű ételekben, de gyakorlatilag hiányzik a növényi eredetűekből. Ebből következően, a vegetáriánusok taurin-szintje alacsonyabb lehet, mint a vegyes étrendet követőké. Az egyértelmű, hogy a taurin egy nagyon fontos organikus sav, amely számos anyagcsere-folyamatban érintett az emberi testben. Köztudomású, hogy a taurin az energiaitalok gyakori összetevője.

Adagolási javaslat:

Naponta 3 db Taurin kapszula bevétele ajánlott egyenletesen elosztva a nap folyamán üres gyomorra edzés előtt vagy után, vagy étkezések között.

Allergén információ

Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!



Összetétel



SCITEC NUTRITION TAURINE
Összetétel:

Egy adag mérete: 3 kapszula
Adagok Száma: 30

 Adagonként tartalmazDV %

Taurine3000 mg*

Ingredients: Taurine, magnesium stearate.

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!