Thermo Cuts 100 Capsules 100 Kapszula Nagyobb

Thermo Cuts 100 Capsules 100 Kapszula

  • 748927023022
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Thermo Cuts 100 Capsules 100 Kapszula

    Thermo Cuts 100 Capsules 100 Kapszula

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

9 790 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

THERMO CUTS

A Termogén Formula!
Zsíroxidáló, energianövelő és étvágycsökkentő!

A felesleges zsír leadásához nem idő kell, hanem egy olyan jó termogén (hőtermelő) hatású szer, aminek összetevői bizonyítottan fokozzák a metabolizmust és a zsírégetést. A Thermo-Cuts fejlett zsírégető formulája a zsírégető tápanyagok különleges keveréke. A Thermo-Cuts azáltal fokozza a szervezet metabolizmusát, hogy az intenzív edzés alat zsírsavakat használ az izomsejtek energiaforrásaként.

Használati utasítás:

Ha az orvos vagy képesített táplálkozási szakember másképp nem rendeli, szokásos napi adagja négy kapszula fél vagy egy órával reggeli vagy ebéd előtt elfogyasztva. Az első héten napi kétszer 1-2 kapszula javasolt a tolerancia megállapításához. Napi 12 kapszulánál többet szedni tilos. Amennyiben nehezen tudsz elaludni, ne szedd délután 5 óra után.

Figyelmeztetés: A termék koffeint és egyéb stimulánsokat tartalmaz, ezért olyanok, akik ilyet nem szeretnének bevinni a szervezetükbe, ne fogyasszák.

OPTIMUM NUTRITION THERMO CUTS

Összetétel:
Egy adag mérete: 4 kapszula
Adagok Száma: 10/50
 Adagonként tartalmazDV %
Chromium
(as chromium GTF picolinate)
300 µg250%
Szabadalmaztatott ThermoCuts Keverék: 

Garcinia Cambogia Extract (fruit)(65% HCA), NeOpuntia Extract (Opuntia ficus-indica)(leaf), Caffeine Anhydrous, Phase 2? (Phaseolus vulgaris)(fruit), Green Tea Extract (Camellia sinensis L.)(leaf)(40% EGCG22% added caffeine), Guarna Extract (Paullinia cupana)(seed)(22% caffeine), Promilin? (Trigonella Foenum-graecum)(seed)(40% 4-Hydroxyisoleucine), Conjugated Linoleic Acid (CLA), L-Carnitine, Grapefruit Extract (peel)(20% naringin), White & Purple Willow Extract (Salix Alba)(bark)(15% salicin), Bioperine? (Piper nigrum & longum L.)(fruit), Vanadyl Sulfate.
2970 mg
További összetevők: Zselatin, dikalcium-foszfát, magnézium-sztearát, stearinsav, kovasav.