GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Tojás sárgája lé 1000g (pasztőrözött) Nagyobb

Tojás sárgája lé 1000g (pasztőrözött)

 • 5998322112110
 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Tojás sárgája lé 1000g (pasztőrözött)

  Tojás sárgája lé 1000g (pasztőrözött)

  PASZTŐRöZöTT TOJáSSáRGáJA Lé

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 52 hűségpont. A kosárad összesen 52 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 52 Ft.


Elérhetőség: Készleten

PASZTŐRöZöTT TOJáSSáRGáJA Lé

1 724 Ft

PASZTŐRöZöTT TOJáSSáRGáJA Lé

1 kg termék 63 db átlagos tömegű tojás sárgáját tartalmazza. Az 1 kg-os töltőtömegű dobozos kiszerelésben, 15 napos fogyaszthatósági idővel készül.

A Capriovus tojástermékekek a webshopunkon keresztül történő rendelését hűtést igénylő termék lévén kizárólag személyes átvétellel tudjuk felvenni!

összetevők: Tojássárgája lé, étkezési sav: citromsav 0,5 %, tartósítószer: káliumszorbát 0,3 %.

Energia: 350 kcal

Fehérje: min. 13g

Szénhidrát: 2g

Ebből cukor: 0,6g

Zsír: 26g

Ebből telített zsír: 7,8g

Rost: 0g

Nátrium: 0,12g

FELHASZNáLáSI JAVASLAT, ELŐNYöK:

A Pasztőrözött tojássárgája lé, mind tartósítószerrel kezelt, mind tartósítószer nélküli változatban felhasználható cukrásztermékek, sütemények, fagylaltok, desszertek készítésénél. A termék hűtve, 0-+4C hőmérsékleten tárolandó, a hűtőlánc biztosítására háztartási hűtőgép is elegendő, felbontás után 24 órán belül fel kell használni. Garantáltan friss nyersanyagból, ISO és HACCP minőségbiztosítási rendszerek ellenőrzése alatti folyamatok végtermékéhez jut. Nincs problémája a fehérje frakcióval, ha arra nincs szüksége. Nincs vesztesége a sárgája kinyerésekor, illetve nem kell gondoskodnia a veszélyes hulladék (tojáshéj, tojástálca) elhelyezéséről, kezeléséről.