Carnivor 3650g 8LBS Nagyobb

Carnivor 3650g 8LBS

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Carnivor 3650g 8LBS

  Carnivor 3650g 8LBS

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

38 500 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

MUSCLEMEDS CARNIVOR

 • Prémium marhafejérje hidrolizátum
 • 2,5g színtiszta kreatin adagonként
 • 0 cukor
 • 0 zsír
 • 0 koleszterin
 • LAKTÓZ MENTES
 • GLUTÉN MENTES
 • Extra Gluta_mine, BCAA, Arginine és Ornihin aminósavak

Egy forradalmian új tisztítási, hidrolizációs és izolációs technológia segítségével a  CARNIVOR a marhahús nyers erejét adja, méghozzá 350%-kal koncentráltabb és izomépítőbb formában, mint egy bélszínsteak! Miközben nem tartalmaz zsiradékot és koleszterint! A marhahús fogyasztás egyik előnye a természetesen magas kreatin tartalom. A kreatin izomépítő, sejtvolumenizáló és teljesítményfokozó hatása ma már mindenki által ismert. A CARNIVOR 20-szor nagyobb kreatin koncentrációt biztosít, mint egy szelet steak! Hogy tovább fokozzuk a CARNIVOR izomépítő hatását elágazó szénláncú aminosavakkal (BCAA) erősítettük meg! A marhahús természetes BCAA tartalmát kiegészítő plusz elágazó szénláncú aminosavak tovább javítják a nitrogén-egyensúlyt, fokozzák a fehérjeszintézis ütemét, csökkentik az izomlebomlást, javítják a teljesítményt és kitolják a kifáradást!

 

(Izomépítő (A) Nitrogén Visszatartás Technológia)

Az ANRT a legnagyobb áttörés a fehérje kiegészítés világában. Az elégséges fehérjebevitel kritikus tényező az izomnövekedésben, mégis a túlzott fogyasztás paradox módon csökkentheti a teljesítményt és a fejlődés ütemét, ha a fehérje emésztés melléktermékeit szervezetünk nem képes újrafelhasználni vagy semlegesíteni. Az ANRT egy forradalmi technológia, mely fokozza az aminosavak izomépítő folyamatokra történő felhasználását, a melléktermékek újrahasznosítását és az olyan toxikus anyagok felhalmozódását, mint az ammónia. A CARNIVOR ANRT rendszere GKG (Gluta_min-alfa-ketoglutarát), OKG (Ornitine-alfa-ketoglutarát), AKG (alfa-ketoglutarát) és KIC (alfa-ketoizokaproát) speciális arányú mátrixa.

ÖSSZETÉTEL:

Supplement Facts

Serving Size: 37

Servings Per Container: 56

Amount Per Serving

% DV

Calories

124

 

Calories From Fat

0

 

Total Fat

0g

0%†

Saturated Fat

0g

0%†

Trans Fat

0g

Cholesterol

0mg

0%†

Total Carbohydrate

8g

4%†

Dietary Fiber

0g

0%†

Sugars

0g

Protein

23g

46%

Vitamin A

80IU

51%

Vitamin C

25mg

37%

Thiamin

0.1mg

6%

Riboflavin

0.2mg

11%

Niacin

8.2mg

41%

Vitamin B6

6.5mg

325%

Vitamin B12

100mcg

1666%

Calcium

23mg

2%

Phosphorus

20mg

2%

Magnesium

2mg

<1%

Sodium

44mg

2%

Potassium

6mg

<1%

** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.* Daily Value not established

Other ingredients: CARNIVOR-BPI™ [Hydrolyzed Beef Protein Isolate, Creatine Monohydrate, BCAAs (L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine), Nitrogen Retention Technology™ Intermediates: GKG (Gluta_mine-Alpha-Ketoglutarate), OKG (Ornithine-Alpha-Ketoglutarate), AKG (Alpha-Ketoglutarate), And KIC (Alpha-Ketoisocaproate)], Hydrolyzed Gelatin, Maltodextrin, Cocoa, Medium Chain Triglycerides (From Nonfat Dry Dairy Milk), Natural And Artificial Flavor, Salt, Silica, Acesulfame Potassium, And Sucralose. Cholesterol Free, Fat Free.

Warnings: Before using product, seek advice from a health care practitioner if you are unaware of your current health condition or have any pre-existing medical condition including but not limited to: high or low blood pressure, cardiac arrhythmia, stroke, heart, liver or thyroid disease, anxiety, depression, seizure disorder, psychiatric disease, diabetes, pernicious anemia, difficulty urinating due to prostate enlargement or if you are taking an MAO inhibitor or any other medication. Do not use if you are pregnant, nursing, prone to dehydration or exposed to excessive heat. Reduce or discontinue use if sleeplessness, tremors, dizziness, nervousness, headaches, or heart palpitations occur. This product is only intended to be consumed by healthy adults 18-50 years of age.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Adagolás:

Keverj el 1-2 adagolókanál MUSCLEMEDS CARNIVOR-t 2,5-5 dl hideg vízben. Egyéni fehérjeszükségleted függvényében napi