Scitec Nutrition GH Surge (90 kap.) Nagyobb

Scitec Nutrition GH Surge (90 kap.)

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition GH Surge (90 kap.)

    Scitec Nutrition GH Surge (90 kap.)

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Figyelmeztetés: Utolsó darobok!

5 290 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

GH SURGE

Arginin, Ornitin, Lizin

Az l-arginin a nitrogén-oxid (NO) egyetlen előanyaga, de fontos előanyaga egyben a kreatinnak is. Az arginin táplálék-kiegészítés általános gyakorlat az atléták és a testépítők körében. A mi klasszikus arginin, ornitin, lizin aminosav-kombinációnk is nagy népszerűségnek örvend!

Az esszenciális aminosavak fogyasztása elengedhetetlen számunkra, mivel a test nem képes őket előállítani, és így étrendünk részeként kell bevinni őket.

Adagolási javaslat

Vegyen be naponta 3 kapszulát lefekvés előtt üres gyomorra, vízzel.



Összetétel



SCITEC NUTRITION GH-SURGE
Összetétel:

Egy adag mérete: 3 kapszula
Adagok Száma: 30

 Adagonként tartalmazDV %

L-arginine1050 mg*
L-lysine525 mg*
L-ornithine525 mg*

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!