Scitec Nutrition Pure Form Vegan Protein (0,45 kg) Nagyobb

Scitec Nutrition Pure Form Vegan Protein (0,45 kg)

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition Pure Form Vegan Protein (0,45 kg)

    Scitec Nutrition Pure Form Vegan Protein (0,45 kg)

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

5 290 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Pure Form Vegan Protein

A fehérjék szerepéről remélhetőleg nem kell győzködni senkit: mindenki tudja, miért kell fehérjét szednünk a sport mellé, és miért jó ez nekünk. A fehérjékből nyert aminosavak ugyanis nem csak a fehérjék, hanem testünk összes sejtjének alapelemei. Ha intenzíven sportolsz, akkor egyszerűen KELL a fehérje, ezt a részét nem tudod megkerülni semmiképpen sem!

Persze a legjobb megoldást mindig az állati eredetű fehérjék jelentik: ezek a magas biológiai értékük miatt sokkal jobb megoldást jelentenek bármelyik növényi eredetű forrásnál. Azonban előfordulhat, hogy az állati forrásokat nehezen emészted, vagy mondjuk elvi megfontolásból kerülnéd őket. A Pure Form Vegan Protein pont erre lett kitalálva, segítségével nem kell kompromisszumot kötnöd!

A Pure Form Vegan Protein szedése

A fehérjék szedésének kötelező időpontjai ez esetben sem módosulnak. Azaz: edzés után kötelező, reggel és lefekvés előtt pedig erősen javasolt, persze a napi tápanyagszükségletet és tápanyagbeviteled függvényében. Ez nem azt jelenti, hogy máskor tilos szedni, 1-2 étkezést nyugodtan kiválthatsz vele a nap folyamán.



Összetétel



SCITEC NUTRITION PURE FORM VEGAN PROTEIN
Összetétel:

Egy adag mérete: 30 g | 3/4 scoop
Adagok Száma: 15

 Adagonként tartalmazDV %

Kalória84 kcal 

    Kalória Zsírból0 kcal 

Zsír0.5 g

Nátrium1,7 g

Szénhidrát0.5 g

   Élelmi rost0,6 g

   Cukor0,5 g

Fehérje20 g

Makronutriensek
Kalóriaeloszlás
30%66.7%
TypeWeight
Fehérje20
Szénh.0.5
Zsír0.5
Egyéb9
92.1%
TypeCalorie
Fehérje82
Szénh.2
Zsír5
  • 66,7% Fehérje
  • 1,7% Szénh.
  • 1,7% Zsír
  • 30,0% Egyéb
  • 92,4% Fehérje
  • 2,3% Szénh.
  • 5,2% Zsír


INGREDIENTS

Chocolate: Organic Vegan Protein Blend (Pisane® C9 Pea Protein Isolate, Rice Protein, Coconut Protein, Pomegranate Protein, Pumpkin Protein), Flavors (Toffee, Tiramisu, Cream), Fat-Reduced Cocoa Powder (10-12%), Sodium Chloride, Sweetener (Steviol Glycosides)

Hazelnut toffee: Organic Vegan Protein Blend (Pisane® C9 Pea Protein Isolate, Rice Protein, Coconut Protein, Pomegranate Protein, Pumpkin Protein), Flavors (Hazelnut, Toffee), Sodium Chloride, Sweetener (Steviol Glycosides)

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!