BioTechUSA Pump Caffeine Free italpor 330 g Nagyobb

BioTechUSA Pump Caffeine Free italpor 330 g

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    BioTechUSA Pump Caffeine Free italpor 330 g

    BioTechUSA Pump Caffeine Free italpor 330 g

    Ízesített, stimulánsmentes edzés előtti italpor aminosavakkal, növényi kivonatokkal, vitaminokkal és ásványi sókkal, édesítőszerrel.

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 220 hűségpont. A kosárad összesen 220 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 220 Ft.


Figyelmeztetés: Utolsó darobok!

Ízesített, stimulánsmentes edzés előtti italpor aminosavakkal, növényi kivonatokkal, vitaminokkal és ásványi sókkal, édesítőszerrel.

7 270 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

Miért ajánljuk a BioTechUSA Pump Caffeine Free italport?

Mert:

  • 19 aktív hatóanyagot tartalmaz
  • Összetevőinek köszönhetően támogatja:
    • az energiatermelő anyagcsere folyamatokat1
    • az anyagcserét2
    • a fókuszt3
    • az izomműködést4
    • az immunrendszert5
  • Napi adagban 3856 mg aminosavval rendelkezik
  • 6-féle elektrolitot tartalmaz
  • Pezsdítő ízekben
  • Vegán
  • Cukormentes*
  • Gluténmentes**
  • Laktózmentes***

*Cukormentes: <0,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész italban.

** Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.

***Laktózmentes: <0,1 g laktóz/100 ml fogyasztásra kész italban.

ENERGIA MÁTRIX 1A BioTechUSA Pump Caffeine Free italpor niacin és B6-vitamin tartalma részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez is. Aminosavak közül a feltételesen esszenciális L-tirozin és L-arginin is jelen van a termékben, ráadásul az arginint az AAKG (Arginin-alfa-ketoglutarát) hordozza. A legtöbbet a citrullin-malát (2:1) vegyületből találjuk a mátrixban. Természetesen nem hiányozhat a képletből a béta-alanin sem, ami a karnozin molekula előanyagaként szintén fontos összetevője az edzés előtti formuláknak!

METABOLIC BLEND

Az alapanyagcserénket sok tényező határozza meg; például az alkatunk, az életkorunk és az életmódunk is. A szervezetünk a kiegyensúlyozottan működő anyagcsere (metabolizmus) révén használja fel a hasznos anyagokat, míg a szükségtelen anyagokat eltávolítja. 2A termékben található kolin részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében, sőt a normál zsíranyagcserében is.

MENTÁL KOMPLEX

Edzések során egy fontos tényező a fókuszáltság 3Az italpor pantoténsav tartalma hozzájárul a normál mentális teljesítményhez, míg a B12-vitamin tartalma hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A komplexitás jegyében növényi összetevőt, ashwagandha gyökérkivonatot is adtunk a termékhez.

IMMUNITÁS ÉS OXIDÁCIÓ ELLENI VÉDELEM

Az immunrendszerünk normál működéséhez a megfelelő és változatos táplálkozás alapvető, de a rendszeres mozgás is nélkülözhetetlen.

5A BioTechUSA Pump Caffeine Free-ban megtalálható C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin mellett koreai (Panax) ginzeng kivonattal is gazdagítottuk a terméket, amit a 80%-os szaponintartalma miatt érdemes megemlíteni.

ELEKTROLITOK KOMPLEX

Egy izzasztó edzés során vizet és ásványi sókat is veszíthetünk, amelyek bevitelét a kiegyensúlyozott étrend mellett is kiegészíthetjük. Szervezetünkben a következő elektrolitok fordulnak elő többek között: kalcium, nátrium, kálium, foszfor, klorid és magnézium.

4A BioTechUSA Pump Caffeine Free elektrolit komplexének magnézium, kalcium és kálium tartalma hozzájárul a normál izomműködéshez.

Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Pump Caffeine Free italport?

  • 18 éven felülieknek
  • akik egy koffeinmentes, de motiváló „edzőtársat” keresnek, akár az esti edzéseikhez is
  • azoknak, akik a fókuszáltságot és a teljesítményt egyszerre élveznék
  • azoknak, akik szeretik a finom ízű és por állagú készítményeket
  • Koffeinérzékenyeknek is

Mit tartalmaz a BioTechUSA Pump Caffeine Free italpor?

Átlagos tápérték adatok 

 | 1 adag: 11 g | Napi adag: 1 adag | Adagok száma a termékben: 30 | 

 

11 g 

RI%** (11 g) 

100 g 

Energia 

115 kJ/ 24 kcal 

1% 

1042 kJ/ 217 kcal 

Zsír 

0 g 

0 g 

0% 

0% 

0 g 

0 g 

-amelyből telített zsírsav 

Szénhidrát 

0,7 g 

0 g 

0% 

0% 

6,6 g 

0,5 g 

-amelyből cukrok 

Fehérje 

5,0 g 

10% 

45 g 

 

0,29 g 

5% 

2,6 g 

Vitaminok és ásványi anyagok 

11 g 

NRV***(11 g) 

100 g 

C-vitamin 

80 mg 

100% 

730 mg 

Niacin 

6,0 mg 

37% 

55 mg 

Pantoténsav 

6,0 mg 

100% 

55 mg 

B6-vitamin 

1,4 mg 

100% 

13 mg 

B12-vitamin 

2,5 μg 

100% 

23 μg 

Kálium 

405 mg 

20% 

3683 mg 

Klorid 

150 mg 

19% 

1367 mg 

Kalcium 

120 mg 

15% 

1092 mg 

Foszfor 

105 mg 

15% 

955 mg 

Magnézium 

60,0 mg 

16% 

546 mg 

A Pump Caffeine Free italpor az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Hogyan kell fogyasztani a BioTechUSA Pump Caffeine Free italport?

Felhasználási javaslat: Keverj el keverőpalackkal egy adag (11 g = 3 adagolókanál = 4 csapott teáskanál) port 400 ml vízzel. Fogyassz naponta 1 adagot 15 perccel edzés előtt! A javasolt napi adagolást ne lépd túl!

A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Fogyasztása 18 éven aluliak számára, terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott! Fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem ajánlott. A termék nem fogyasztható abban az esetben, ha az adott napon már fogyasztottál hozzáadott betaint tartalmazó étrend-kiegészítőket.

Összetevők

Trópusi gyümölcs: béta-alanin 15%, L-citrullin 12%, kolin-bitartarát, magnézium-glükonát, L-arginin-alfa-ketoglutarát 9,1%, almasav, tömegnövelő szer (polidextróz), aromák, kálium ortofoszforsavval alkotott sói, kalcium citromsavval alkotott sói, nátrium-citrát, kálium-klorid, L-tirozin 2,3%, betain, étkezési sav (citrom-sav), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), Ashwagandha kivonat [Ashwagandha (Withania somnifera) gyökérkivonat 0,79%, maltodextrin], L-aszkorbinsav, édesítőszer (szukralóz), étkezési só, koreai ginseng (Panax ginseng) gyökérkivonat 0,18%, kalcium-D-pantotenát, nikotinsav, színezékek (tartrazin, Alluravörös AC)1, piridoxin-hidroklorid, cianokobalamin.

1Tartrazin, Alluravörös AC: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Tejet, tojást, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Citromos jeges tea: béta-alanin 15%, L-citrullin 12%, kolin-bitartarát, magnézium-glükonát, L-arginin-alfa-ketoglutarát 9,1%, aromák, almasav, kálium ortofoszforsavval alkotott sói, kalcium citromsavval alkotott sói, nátrium-citrát, kálium-klorid, tömegnövelő szer (polidextróz), L-tirozin 2,3%, betain, étkezési sav (citromsav), citromhéj por 1,2%, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), Ashwagandha kivonat [Ashwagandha (Withania somnifera) gyökérkivonat 0,79%, maltodextrin], színezék (ammoniás karamell), L-aszkorbinsav, édesítőszer (szukralóz), étkezési só, koreai ginseng (Panax ginseng) gyökérkivonat 0,18%, kalcium-D-pantotenát, nikotinsav, piridoxin-hidroklorid, cianokobalamin.

Tejet, tojást, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉSEK: A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Fogyasztása 18 éven aluliak számára,terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott! A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt. A termék nem fogyasztható abban az esetben, ha az adott napon már fogyasztott hozzáadott betaint tartalmazó étrend-kiegészítőket.