Scitec Nutrition Revex-16 (108 kap.) Nagyobb

Scitec Nutrition Revex-16 (108 kap.)

  • 86004010000
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition Revex-16 (108 kap.)

    Scitec Nutrition Revex-16 (108 kap.)

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

10 630 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

REVEX-16

Pörgesd fel az anyagcserédet!

A zsírégetés elsődleges feltétele az, hogy ezt az étkezésed is lehetővé tegye. Magyarán, diétázni kell. Nincs mese. Azonban nem tiltja meg senki, hogy ha már a diétád adott, akkor mindent megtegyél azért, hogy a lehető leggyorsabban szabadulj meg a makacs zsírtól, nem igaz?

Mi kell ahhoz, hogy zsírt tudj égetni? Több kalóriát kell elégetned egy nap, mint amit elhasználsz. Elég egyszerű a matek. Tehát minden olyan kiegészítő, ami a kalóriák égetését elősegíti, hasznos lehet számodra, ha ez a feltétel adott. Nos, a Revex-16 pontosan ilyen kiegészítő.

"Diéta és megfelelő edzés mellett eléggé "égeti a zsírt" :)) Napközben nem érezni azt a gyengeséget és fáradságot amit egy átlag diéta alatt . Az éhség érzetet is jócskán elveszi. Csak ajánlani tudom! Nem feltétlenül a legolcsóbb de az eredmény miatt abszolút megéri ;)"

A Revex-16 szedése

A Revex-16 szedése nem edzéshez kötött, ezt fontos tudni! NE aerob/kardió edzés előtt használd. Reggel éhgyomorra szedd, valamint kora délután étkezés előtt. Túl késő délután belezavarhat az alvásba. Ha pedig edzés előtt szeded, akkor az kellemetlenül megemelheti a pulzust edzés közben. Eleinte 1-1 szemet szedj, hogy ki tudd tapasztalni, ha esetleg érzékeny vagy rá. Fokozatosan emeld az adagot, míg eléred a 3-3 szemes mennyiséget! Ne használd tovább egyhuzamban, mint 8-12 hét.
Remekül kombinálható olyan, aerob edzés előtt szedhető zsírégetőkkel, mint pl a Liquid Carni-X 100.000. Emellett ha diétázol, semmiképp se hagyd ki a repertoárból a tejsavófehérjét, hogy az izmaidat meg tudd óvni a diéta alatt elkerülhetetlen katabolizmustól. Ugyancsak hasznos lehet a BCAA is, melyet edzések előtt és közben tanácsos ilyenkor alkalmazni ugyanilyen célból.

A gyártó hivatalos leírása

Stimuláns testsúly és testzsír menedzsment komplex

Az „REVEX-16” egy stimuláns súly- és testzsír-menedzselő komplex. 16 aktív hatóanyagot tartalmaz, többek között klorogénsavat zöldkávé-kivonatból és epigallokatekin gallátot (EGCG) zöldtea-kivonatból, amelyek hozzájárulnak a testsúly, a testzsír és az éhségérzet kontrolljához.

A „REVEX-16” tartalmaz krómot, ami hozzájárul a normál makrotápanyag-anyagcseréhez és a normál vércukorszint fenntartásához.

Használati utasítás

Kezdetben, egyéni érzékenységtől függően 1-2 Revex-16 kapszula bevétele ajánlott naponta 1-2 alkalommal, később a javasolt dózis növelhető maximum 3 kapszula naponta 2x, reggel éhgyomorra és délután. Alkalmazása kúraszerűen ajánlott, 8-12 hét leteltével legalább 2 hét szünet tartása javasolt.



Összetétel



SCITEC NUTRITION REVEX-16
Összetétel:

Egy adag mérete: 3 kapszula
Adagok Száma: 36

 Adagonként tartalmazDV %

"REVEX-16" complex1841.1 mg*
Green Coffee extract
providing Chlorogenic acid
providing Caffeine
400 mg
200 mg
4 mg
L-Phenylalanine300 mg
L-Tyrosine300 mg
Green Tea extract
providing EHCG
providing Caffeine
200 mg
30 mg
20 mg
Dandelion extract100 mg
Cayenne Pepper extract50 mg
Rhodiola Rosea extract50 mg
Hesperidin50 mg
Inositol50 mg
Naringin50 mg
Quercetin Dihydrate50 mg
Resveratrol50 mg
ALA10 mg
Bioperine5 mg
Chromiium Picolate102 mg
Caffeine (total)200 mg

*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.
Other ingredients: gelatin (capsules).

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!