Scitec Nutrition HOS: Hormon Optimalizáló Szisztéma (250 kap.) Nagyobb

Scitec Nutrition HOS: Hormon Optimalizáló Szisztéma (250 kap.)

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition HOS: Hormon Optimalizáló Szisztéma (250 kap.)

    Scitec Nutrition HOS: Hormon Optimalizáló Szisztéma (250 kap.)

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Ennek a terméknek a megvásárlásával 542 hűségpont. A kosárad összesen 542 pontok tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 542 Ft.


17 910 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

HOS

Hormon optimalizáló támogatás

DAA PRO – DIABOLICA – EZTRODIM
INTEGRÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ RENDSZER

A HOS (HORMONE OPTIMIZATION SUPPORT – HORMON OPTIMALIZÁLÁS TÁMOGATÁS) egy fejlett integrált étrend-kiegészítő program 3 különböző termékkel. Az EZTRODIM kizárólag a HOS-ban kapható!

A DAA PRO egy fejlett d-aszparaginsav (DAA) komplex, támogató hatóanyagokkal!

A DIABOLICA egy speciális komplex 7 népszerű hatóanyaggal, úgy mint HMB-vel, béta ekdiszteronnal, esszenciális aminosavakkal, növényi kivonatokkal és B6 vitaminnal. Ez az erős formula hozzájárul a hormonális aktivitás optimalizálásához, a normál fehérje-anyagcseréhez és energiatermeléshez az emberi testben.

Az EZTRODIM egy gondosan válogatott 6 hatóanyagos növényi kivonat mátrix. Olyan jól ismert és népszerű kivonatok szerepelnek az összetevők között, mint a mangosztán, a quercetin és a resveratrol. A formulához standardizált zöld tea kivonatot (minimum 50 százalékos polifenol- és 30 százalékos katekin – benne EGCG – tartalommal), valamint proantocianidineket biztosító szőlőmag kivonatot is adtunk. Ráadásul, az EZTRODIM-ben vöröshere kivonatot is találhattok, 8 százalék izoflavon-tartalomra standardizálva.

Csináljátok végig a 25 napos HOS programot és nem fogtok csalódni!

Használati utasítás

- DAA Pro: 2x2 DAA PRO kapszula bevétele ajánlott reggel és este étkezés közben. Alkalmazása kúraszerűen ajánlott, legalább 1 hónap szünet tartása javasolt.
- Diabolica: 2x2 DIABOLICA kapszula bevétele ajánlott reggel és este étkezés közben.
- Eztrodim: 2 x 1 EZTRODIM kapszula bevétele ajánlott reggel és este étkezés közben.



Összetétel



SCITEC NUTRITION DAA PRO
Összetétel:

Egy adag mérete: 4 capsules
Adagok Száma: 25

 Adagonként tartalmazDV %

Zinc1,5 mg
Pantothenic Acid0,9 mg
D-Aspartic Acid3000 mg
N,N-Dimethylglycine200 mg

INGREDIENTS?
D-Aspartic Acid, N,N-Dimethylglycine HCl, Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate), Zinc Sulfate Monohydrate, Calcium D-Pantothenate, Gelatin (Capsule Shell).

SCITEC NUTRITION DIABOLICA
Összetétel:

Egy adag mérete: 4 kapszula
Adagok Száma: 30

 Adagonként tartalmazDV %

Vitamin B60,21 mg
HMB-CA
(Calcium Beta-Hydroxy Beta-Methylbutyrate)
1200 mg
Spinacia oleracea extract
(standardized for Beta Ecdysterone)
1000 mg
L-Leucine400 mg
L-Isoleucine200 mg
Fenugreek exract
(standardized for 4-Hydroxy Isoleucine)
80 mg
BioPerine®
(Piper nigrum extract)
5 mg

Ingredients: Calcium Beta-Hydroxy Beta-Methylbutyrate, Spinacia oleracea (Leaf) 5% extract, Capsule Shell (Bovine Gelatin; Colors: Candurin Silver Fine, Brilliant Black, Black Iron Oxide), L-Leucine, L-Isoleucine, Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate), Trigonella foenum-graecum (Seed) 20% extract, BioPerine® (Piper nigrum fruit extract), Pyridoxine HCl.

SCITEC NUTRITION EZTRODIM
Összetétel:

Egy adag mérete: 2 capsules
Adagok Száma: 25

 Adagonként tartalmazDV %

Caffeine (from Green Tea)20 mg
Mangosteen extract
(standardized for 10% Mangostin)
200 mg
Quercetin Dihydrate200 mg
Japanese Knotweed extract
(Standardized for Resveratrol)
200 mg
Green Tea extract200 mg
Grape Seed extract200 mg
Red Clover extract
(standardized for 8% Isoflavones)
100 mg

Other ingredients:
Capsule Shell (Bovine Gelatin; Colors: Candurin Silver Fine, Brilliant Black, Black Iron Oxide), Garcinia mangostana (Fruit Rind) 10% extract, Quercetin Dihydrate, Polygonum cuspidatum (Root) 8% extract, Camellia sinensis (Leaf) extract, Vitis vinifera (Seed) extract, Trifolium pratense (Aerial Parts) extract, Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate).

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!