Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

BCAA BÁZISÚ

A BCAA aminosavak melyeket a leucin, izoleucin és a valin alkotnak, olyan esszenciális tápanyagok, melyeket a szervezet nem tud előállítani, viszont fogyasztásukkal képesek vagyunk más izomépítés, izommegtartás és regeneráció szempontjából fontos fehérje alkotókat létrehozni. 

A BCCA-k segítenek optimalizálni a fehérje szin...

A BCAA aminosavak melyeket a leucin, izoleucin és a valin alkotnak, olyan esszenciális tápanyagok, melyeket a szervezet nem tud előállítani, viszont fogyasztásukkal képesek vagyunk más izomépítés, izommegtartás és regeneráció szempontjából fontos fehérje alkotókat létrehozni. 

A BCCA-k segítenek optimalizálni a fehérje szintézist, így a kiegészítőnként való alkalmazásával, a napi fehérjebevitelünk hasznosulását is fokozhatjuk.

Kifejezetten ajánljuk olyan diétás szakaszokban, vagy megnövelt edzés mennyiség mellé, ahol kritikus szempont az alacsony energia szint mellett az izomzatunk megőrzése és építése. 

Emellett, fontos kiegészítő a speciális étrendet követők számára ( vegetáriánus, vegán), akik a szilárd fehérje forrásokból nem jutnak kellő mennyiségű BCAA és egyéb esszenciális aminosavakhoz. 

""
Több