Kategóriák

Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Szállítási Feltételek


EXPRESSZ PROTEIN FUTÁR:

A szolgáltatás által a rendelés feldolgozását követően akár 1 órán belül megkaphatja csomagját! Igyekszünk az  1 órán belüli kiszállítási időt tartani, de a forgalmi viszonyok és a készlet hozzáférhetősége befolyásolhatja a szállítási időt! 

Az expressz futár szolgátatással kért rendeléseket az üzleteink nyitvatartásának utolsó 30 percében már nem nem biztos, hogy fel tudjuk dolgozni így azok szállítása áteshet a következő nyitvatartási napunkra (erről mindeképp tájékoztatjuk a vásárlót)!

25.000 Ft feletti rendelésnél a gyorsított szállítás INGYENES!

A szolgáltatás Hétfőtől-Szombatig vehető ingénybe!


Szállítási területek és árak:

Budapest - I. 1000.00 HUF
Budapest - II. 2500.00 HUF
Budapest - III. 2500.00 HUF
Budapest - IV. 2500.00 HUF
Budapest - IX. 900.00 HUF
Budapest - V. 600.00 HUF
Budapest - VI. 900.00 HUF
Budapest - VII. 900.00 HUF
Budapest - VIII. 900.00 HUF
Budapest - X. 2500.00 HUF
Budapest - XI. 1700.00 HUF
Budapest - XII. 1700.00 HUF
Budapest - XIII. 1600.00 HUF
Budapest - XIV. 1700.00 HUF
Budapest - XIX. 2500.00 HUF
Budapest - XV. 2700.00 HUF
Budapest - XVI. 2500.00 HUF
Budapest - XVII. 2900.00 HUF
Budapest - XVIII. 2900.00 HUF
Budapest - XX. 2000.00 HUF
Budapest - XXI. 2000.00 HUF
Budapest - XXII. 2900.00 HUF
Budapest - XXIII. 2900.00 HUF

A kerületenként kalkulált árak, bizonyos kerületek legközelebb és legtávolabb eső pontjának viszonylagosan nagy távolságából adódóan tájékoztató jellegűek! Amennyiben 10 km-nél távolabbra eső szállítási címről érkezik be rendelés, cégünk az árkalkuláció felülvizsgálatának és új szállítási ár meghatározásának jogát fenntartja! Ilyen esetben a vásárlót még a csomag feladása előtt egyeztetés céljából kollégánk felkeresi a megadott elérhetőségen!

FOXPOST FUTÁRSZOLGÁLATTAL TÖRTÉNŐ HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

Az Ön által megrendelt termékeket a FOXPOST futárszolgálat szállítja ki Magyarország területére.

Belföldi és integrált csomagszállítás - a FOXPOST a feladó kérésének megfelelően elvégzi a csomagok felvételét a Megbízó által megjelölt helyen, és a csomagok kézbesítését, oly módon, hogy a felvételtől a kiszállításig mindvégig a felügyelete alatt marad.

A küldemény és a küldeményekkel kapcsolatos információk a feladó által is nyomon követhetőek és a kézbesítés igazolása bármikor (elévülési időn belül) vissza keresheti.

Amennyiben a csomagot a Futárszolgálat által meghatározott időkereten belül nem tudja átvenni,a futárszolgálat a küldeményt automatikusan visszakézbesíti részünkre.

Ez esetben a megrendelő köteles az eredeti futárdíjat + a visszaszállítás díját cégünknek megtéríteni!

Az elkeveredett futárszolgálati értesítő a megrendelő részéről futárszolgálati reklamáció tárgyát képezi,az ebből származó anyagi felelősséget nem vállaljuk!

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJ, MAGYARORSZÁGON BELÜL: (Általában 1-3 munkanap!)

Magyarországra, előre utalás utáni szállítási költség: 1900 Ft

Magyarországra utánvéttel szállítási költség : 1900 Ft

25.000 Ft feletti rendelés esetén Magyarországon belül a szállítás INGYENES!

CSERELEHETŐSÉG:

Cégünk számunkra fontos hogy az általunk forgalmazott termékek eredetét a gyártótól a vásárlóig végig követhessük. Ezért a megrendelt és kiszállított termék cseréjére nincs lehetőség.

 
SZÁLLÍTÁSI DÍJ, MAGYARORSZÁGON KÍVÜL:

Magyarországon kívüli címre történő szállítási igény esetén egyedi árkalkulációt biztosítunk! A külföldi szállítási árakról és fizetési módokról az elérhetőségeink valamelyikén informálódhat! 

Cégünk az árkalkuláció felülvizsgálatának és új szállítási ár meghatározásának jogát fenntartja!

A FOXPOST szállítási feltételeiről részletesen tájékozódhat a www.foxpost.hu weboldalon, illetve ezen weboldalon feltüntetett elérhetőségek valamelyikén!

CSOMAGKÖVETÉS:

https://foxpost.hu/csomagatvetel


 

Kérdése van írjon nekünk!

info@primeprotein.eu

 

FONTOS INFORMÁCIÓ!
A Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer gyártók a változtatás jogával élve a fejlesztéseknek és a változó szabályozásoknak köszönhetően értesítés nélkül módosíthatják a termékek összetételét, leírását! Adatbázisunk folyamatos karbantartásának és frissítésének ellenére előfordulhat, hogy nem tudunk azonnal lépést tartani a változásokkal így a weboldalunkon közölt termékinformációk, képek TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, amikért az említett okok miatt felelősséget nem tudunk vállalni. Azonos név alatt található, de különböző ízesítésű termékek összetételében minimális különbség lehet (a leírásban általánosságban egy ízesítés összetételét tüntetjük fel)! Annak ellenére, hogy a webshopunkon látható raktárkészlet adatok tekintetében szintén törekszünk folyamatosan aktualizált információkat megjeleníteni, az egyszerre bejövő rendelések, vásárlások és esetleges készleteltérések miatt ezen adatok is TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK! A weboldalon látható árak és kedvezmények képzése emberi erőforrások által történik! A hibalehetőségek miatt a termék átvétele előtt észrevételezett tévedések esetén az árak, kedvezmények változtatásának jogát fenntartjuk! Természetesen ilyen esetben a fogyasztót a termék átvétele előtt értesítjük! A kapcsolatok menüpontban található elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk szakszerű tájékoztatást termékeinkről!