Kategóriák

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Szállítási Feltételek


EXPRESSZ PROTEIN FUTÁR:

Az EXPRESSZ PROTEINFUTÁR EGÉSZ BUDAPESTEN

A szolgáltatás által a rendelés feldolgozását követően akár 1 órán belül megkaphatja csomagját! A szállítási idő függ a forgalmi viszonyoktól és a készlet hozzáférhetőségétől!

Az expressz futár szolgátatással kért rendeléseket az üzleteink nyitvatartásának utolsó 30 percében már nem nem biztos, hogy fel tudjuk dolgozni így azok szállítása áteshet a következő nyitvatartási napunkra (erről mindeképp tájékoztatjuk a vásárlót)!

25.000 Ft feletti rendelésnél a gyorsított szállítás INGYENES!


Szállítási területek és árak:


V. VI. VII. VIII. kerületekbe 500 Ft / szállítás


A további kerületek szállításí díját az alábbi lista tartalmazza:


I. 650 Ft


II. 1250 Ft

III. 1500 Ft

IV.1500 Ft

IX. 700 Ft

X.1050 Ft

XI. 950 Ft

XII. 1000 Ft

XIII. 900 Ft

XIV. 900 Ft

XV. 1400 Ft

XVI. 1500 Ft

XVII. 2200 Rt

XVIII. 1800 Ft

XIX. 1300 Ft

XX. 1400 Ft

XXI. 1200 Ft

XXII. 1800 Ft

XXIII. 1600 Ft

GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS:


Az Ön által megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szállítja ki Magyarország területére.

Belföldi és integrált csomagszállítás - a GLS a feladó kérésének megfelelően elvégzi a csomagok felvételét a Megbízó által megjelölt helyen, és a csomagok kézbesítését, oly módon, hogy a felvételtől a kiszállításig mindvégig a felügyelete alatt marad.

A küldemény és a küldeményekkel kapcsolatos információk a feladó által is nyomon követhetőek és a kézbesítés igazolása bármikor (elévülési időn belül) vissza keresheti.

A cím változása esetén a GLS a címpontosítást és a pontosított címre történő kiszállítást is vállalja.

A szolgáltatásban a sikertelen kézbesítést követi második kézbesítési kísérlet is benne van.

A feladó vagy a címzett rendelkezése alapján a csomag új címen,vagy az eredeti címen de más időpontban kerül kézbesítésre.

Amennyiben a csomagot a Futárszolgálat által meghatározott időkereten belül nem tudja átvenni,a futárszolgálat a küldeményt külön díj ellenében automatikusan visszakézbesíti részünkre.

Ez esetben a megrendelő köteles az eredeti futárdíjat + a visszaszállítás díját cégünknek megtéríteni!

Az elkeveredett futárszolgálati értesítő a megrendelő részéről futárszolgálati reklamáció tárgyát képezi,az ebből származó anyagi felelősséget nem vállaljuk!

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJ, MAGYARORSZÁGON BELÜL: (Általában 1-2 munkanap!)

Magyarországra, előre utalás utáni szállítási költség: 1500 Ft

Magyarországra utánvéttel szállítási költség : 1500 Ft

Bruttó 25.000 Ft feletti rendelés esetén Magyarországon belül a szállítás INGYENES!

CSERELEHETŐSÉG:

Cégünk számunkra fontos hogy az általunk forgalmazott termékek eredetét a gyártótól a vásárlóig végig követhessük. Ezért a megrendelt és kiszállított termék cseréjére nincs lehetőség.

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJ, MAGYARORSZÁGON KÍVÜL:

Szlovákia: 3550 Ft "1-2 munkanap a szállítás"

Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország: 3550 Ft "2-3 munkanap a szállítás"

Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária: 5050f Ft "2-3 munkanap a szállítás"

Dánia, Franciaország, Olaszország, Nagy-Britania, Írország: 7050 Ft "3-5 munkanap a szállítás"

Litvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, Észtország, Málta, Görögország, Portugália, Finnország: 8050 Ft "4-8 munkanap a szállítás"

(3 termék-ig utána 3 termékenként +500 Fr (Ez a termékek különböző méretei es súlyuk miatt eltérhet)
 

Cégünk rugalmas kézbesítést biztosít Megrendelői számára amely tartalmaz:


Három kézbesítési kísérletet! Már az első kézbesítési kísérlet depóvárosokban igény szerint munkaidő után is kérhető 17 - 20 óra között. A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a Címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül.Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.

 

Csomagkövető rendszer:

Az email-ben kapott csomagszámot írja be az alábbi linken megadott mezőbe és azonnal láthatja a kézbesítés aktuális állapotát:

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match=

Kérdése van írjon nekünk!

info@primeprotein.eu

 

FONTOS INFORMÁCIÓ!
A Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer gyártók a változtatás jogával élve a fejlesztéseknek és a változó szabályozásoknak köszönhetően értesítés nélkül módosíthatják a termékek összetételét, leírását! Adatbázisunk folyamatos karbantartásának és frissítésének ellenére előfordulhat, hogy nem tudunk azonnal lépést tartani a változásokkal így a weboldalunkon közölt termékinformációk, képek TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, amikért az említett okok miatt felelősséget nem tudunk vállalni. Azonos név alatt található, de különböző ízesítésű termékek összetételében minimális különbség lehet (a leírásban általánosságban egy ízesítés összetételét tüntetjük fel)! Annak ellenére, hogy a webshopunkon látható raktárkészlet adatok tekintetében szintén törekszünk folyamatosan aktualizált információkat megjeleníteni, az egyszerre bejövő rendelések, vásárlások és esetleges készleteltérések miatt ezen adatok is TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK! A weboldalon látható árak és kedvezmények képzése emberi erőforrások által történik! A hibalehetőségek miatt a termék átvétele előtt észrevételezett tévedések esetén az árak, kedvezmények változtatásának jogát fenntartjuk! Természetesen ilyen esetben a fogyasztót a termék átvétele előtt értesítjük! A kapcsolatok menüpontban található elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk szakszerű tájékoztatást termékeinkről!