Szűrő

Rendelkezésre állás
Ízek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

KONCENTRÁTUM ÉS KEVERT

A koncentrátumok az leg alapvetőbb változatai a gyors felszívódású tejsavó fehérjének. A fehérje szűrése után ízesítés és édesítés nélkül az akár 80% feletti fehérje tartalom, minimális szénhidrát, cukor és zsír tartalommal társul. Biológiai értékben, így hasznosulásban valamivel alul marad az tejsavó izolátumokkal és hidrolizátumokkal szemben, ...

A koncentrátumok az leg alapvetőbb változatai a gyors felszívódású tejsavó fehérjének. A fehérje szűrése után ízesítés és édesítés nélkül az akár 80% feletti fehérje tartalom, minimális szénhidrát, cukor és zsír tartalommal társul. Biológiai értékben, így hasznosulásban valamivel alul marad az tejsavó izolátumokkal és hidrolizátumokkal szemben, viszont kiváló ár/érték aránya miatt az egyik legnépszerűbb kiegészítő az edzés utánra a regenerálódáshoz vagy akár napi fehérjebevitelünk növeléséhez. Gyakran keverik ezt a típusu fehérjét izolátummal és hidrolizátummal így növelve a hatékonyságot és fehérje tartalmat. Ezeket nevezzük kevert vagy komplex tejsavó fehérjéknek.

Több