Tweetek

GY.I.K

Hogyan használjam fel a Hűségpontjaimat?

Minden sikeres vásárlásod után, hűség pontokat adunk. 1 pont = 1 Forint.
A pontjaiddal Te gazdálkodsz, bármikor beválthatod, vagy gyűjtheted egy nagyobb vásárláshoz. Természetesen a pontok készpénzre nem válthatóak, mindig a vásárlásod összegéből kerül levonásra.
Az aktuális egyenleged, a Fiókom/Hűségpontjaim alatt találod!
Gyűjtésre fel!

Hogyan juthatok kuponhoz?

A kuponokat mi állítjuk be Neked, ezt a Fiókom/Kuponjaim menü pont alatt ellenőrizheted, de új kupon érkezéséről email-ben is tájékoztatunk!
Alkalomszerűen adjuk, ez lehet a Születésnapod alkalma (nem kötelező, érdemes beállítanod), vagy csak azért mert meg szeretnénk köszönni Neked, hogy a Prime csapat tagja Vagy!

Biztonságos a kártya adataimat megadnom?

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerülsz át, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni.
A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő azaz mi, nem szerezünk tudomást, mivel az tőlünk független és védett internetes oldal.
A kártyád adatainak biztonságáról az egyik legnagyobb magyar Bank, az OTP gondoskodik.

Mi az Ajánló program lényege?

Könnyen és egyszerűen juthatsz további kedvezményhez, ha sporttárs barátodnak is ajánlod oldalunkat! Az ajánlásoddal együtt, kedvezményes kupont is küldünk, így Ő is jól jár, hiszen az első vásárlásánál is felhasználhatja a kedvezményét, kedvességedért cserében, Téged is megajándékozunk egy kuponnal!
Tégy jót és a jó tett visszaszáll Rád!

Miért érdemes feliratkozni a hírlevelünkre?

Mert nem maradsz le azokról az akciókról, amik csak rövid időszakra vonatkoznak, értesülsz az újdonságokról és így elsőként tudhatod a világ vezető táplálékkiegészítő gyártók új termékek piacra dobását is!

Legjobbak

Prime Protein Blog

2018-11-04 17:26:47
Mindannyiunk életében jöhet egy olyan időszak, amikor jelentősen kevesebb időt tudunk szentelni azokra a dolgokra, amelyek fontosak a hétköznapokban számunkra; ilyen lehet az edzés is. Ekkor kell megfelelően priorizálni, és ha ez jól sikerül, akkor a szokásos és már-már kőbevésett edzésprogramunktól megszabadulva akár egy szuperintenzív, 30 perces, az egész testet megdolgoztató edzéssel is jócskán többet érhetünk el annál, mintha csak szintentart
0 Comments Posted by
2018-10-08 20:36:59
Fekvenyomás. Megannyi legendás testépítő, sportoló épített és épít vele impozáns mellizmokat, azonban számos hátulütője van ennek a gyakorlatnak a kivitelezés sajátosságaiból fakadóan. De mire is gondolunk pontosan? Olvass tovább!
0 Comments Posted by
2018-07-01 16:34:14
Olcsó húsnak híg a leve - ahogyan szól a mondás, de vajon egy kedvező árú fehérje esetében is törvényszerű a gyengébb minőség? Szerintünk nem feltétlenül, ennek apropóján vesszük most górcső alá sokak titkos kedvencét, a kedvező árfekvésű Devil Whey-t a Devil Nutritition-től!
0 Comments Posted by
2018-04-24 14:58:08
Ismét egy recepttel lepünk meg Titeket, ezúttal egy igazi világbajnok reggelivel, a zöldséges tojásmufinnal! Tele van tápanyagokkal, egészséges és isteni finom! Még jó, hogy felkerültek a képzeletbeli dobogónkra! ;)
0 Comments Posted by
2018-04-24 14:49:45
Igazi büntetlen öröm ez a pohárkrém! Egyszerre csodálatosan finom és még az alakodnak sem árt! Mi ez, ha nem egy igazi "csodadesszert"?
0 Comments Posted by
  • 1
  • 2
Showing 1 to 5 of 7 (1 Pages)